Haberler

Hıncal Uluç: Skrtel'in Kafasının Yarılması Aykut Kocaman'ın Planıdır

Güncelleme:

Ünlü spor yazarı Hıncal Uluç, Skrtel'in kafasını Fenerbahçe doktorunun kanattığını söyleyerek, "Bunların hepsi Aykut Kocaman'ın planıdır" dedi.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde yaşanan olayların ardından Aykut Kocaman'ın Şenol Güneş hakkında söyledikleri ve sonraki hafta Kasımpaşa - Fenerbahçe maçında Skrtel'in kafasının yarılarak 10 dikiş atılmasıyla ilgili Hıncal Uluç, A Spor'da birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

"AYKUT KOCAMAN HEMEN KOMPLODUR DEDİ"

Haftanın olayı Skrtel'in kafasının yarılmasıdır. Şenol Güneş'in kafasına bir şey geldi. 5 dikiş atıldı. Hastaneye gitti, uzman doktor da sabaha kadar gözetim altında kalmasına karar verdi. Bunların hepsini uzaktan, bir bölümünü ekrandan izleyen Aykut Kocaman, maç biter bitmez bu komplodur dedi. 24 saat sakinleştikten sonra bunun nasıl bir komplo olduğunu, işin içine uzman doktoru da dahil ederek uzun uzun izah etti. Bunun da arkasından yetmeyerek, Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı biter bitmez "işte kan böyle olur" dedi.

"BEN DE SÖYLÜYORUM: SKRTEL'İN KAFASININ YARILMASI AYKUT KOCAMAN'IN BİR PLANIDIR"

Skrtel'in kafasını bizzat Fenerbahçe'nin doktoru keserek kanattı. Orada bir şey yoktu. Niye kanattı? Maçtan sonra Aykut Kocaman işte kan böyle olur desin diye. Bu planı da Aykut Kocaman'ın kendisi yaptı. Aykut Kocaman'ın bu kadar güzel komplo teorisi yapma hakkı varsa, benim daha fazla var. Skrtel'in kafasının yarılması, Aykut Kocaman tarafından planlanmış ve ayrılmış, Fenerbahçe'nin doktorunun da alet edilerek düzenlenmiş bir komplodur.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aykut Kocaman Hıncal Uluç Şenol Güneş Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (59)

Kemal:

Hıncal Uluç iyi biliyor dalavereyi utanmadan Aykut planladi diyor gözünde sorun varsa gözlük tak diyecem ama bunadi garibim git artık tövbe et ahirete çalış boş ver maçı falan

10
6
yanıtYanıtla
harbi harbi:

adam sonuna kadar haklı şikeci aykut ve kulübü eyyamın kralını yaptılar

7
9
yanıtYanıtla
kapak:

İnsanın içinde kötülük varsa , böyle cezasını bulur işte. Hem kupa hem şampiyonluktan oldunuz, şenol ve Tolga yüzünden.

yanıt1
yanıt3
SY:

Bravo Hıncal Uluç bu ahlaksızlardan her şey beklenir kumpas deyip ortalığı karıştırdılar şimdi ötüyorlar

4
12
yanıtYanıtla
gncfb:

Harbiden bunamış iyice Hıncal Bey

12
3
yanıtYanıtla
fenerlitolga:

herkesi senol günes sanma sayin hincal uluc. . .

3
12
yanıtYanıtla
Kartal:

Şenol otto bariçten öğrenmiştir.

yanıt5
yanıt2
Vardarlı:

Şikebahçeye Vardar Skopieden selam olsun.

5
9
yanıtYanıtla
ŞK:

HINCAL ULUÇ ARTIK BUNAMIŞ

11
3
yanıtYanıtla
TÜRBÜN:

HINCAL HOCA HAKLI ŞİKEBAHÇEDEN BEKLENEN HAREKETLER.

4
10
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title