Haberler

Gazeteci Hıncal Uluç: Şenol Güneş Hoca Değil

Güncelleme:

Sabah Gazetesi yazarlarından Hıncal Uluç, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi sonrasında Şenol Güneş'e "Hoca değil" dedi.

Sabah Gazetesi yazarlarından Hıncal Uluç, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbinin ardından faturayı Şenol Güneş'e kesti.

"HOCA DEĞİL DİYORUM, BANA KIZIYORLAR"

Uluç'un değerlendirmelerinden dikkat çeken bölümler şu şekilde;

"Quaresma'nın kontrolünü aniden kaybettiğini Türkiye'de bilmeyen var mı? Var, Şenol Güneş… İşte bütün sır bu. Quaresma hem de böyle gerilimli bir maçta oyuna girerken herkes dedi ki, 'Bu maç 11'e 10 bitmez.' Bizim salonda oturan herkesin bildiğini, kendisi için hiç önem vermediğini sahaya çıkardığı takımla gösteren Şenol Güneş bilmiyorsa Şenol Güneş hoca moca değildir. O Şenol Güneş bunu bilse takımı 4 gün sonra önem verdiği ligde Trabzonspor deplasmana gidiyorsa Quaresma'yı oyuna almazdı. Hoca değil diyorum, bana kızıyorlar. O Quaresma'yı o durumda oyuna alan kişi hoca değildir. Kabahat Quaresma'da değil. Sen buraya gelirken benim yuvarlak, köşesiz laflar etmeyeceğimi biliyorsun. "Hıncal abi köşeli laflar edebilir, dikkatli okumalıyım. Hatta mahkum bile olabiliriz" demelisin. Bu insanların karakterlerini artık bilmek, tanımaktır. Hocalık budur. Bir kişi yoktu "Bu Quaresma maçı bitirir" diyen. Demek ki Trabzonspor maçını da düşünmüyor Güneş. Quaresma'yı başından beri sevmediğini, sempati duymadığını biliyorum. Teşhir etmek için soktu, "İşte buyrun göklere çıkardığınız, Fenerbahçe galibiyetini bağladığınız Quaresma'yı görün" demek istedi, başka mantığı yok."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hıncal Uluç Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (70)

süleyman şahin:

adam yerden göğe kadar haklı. bir hoca oyuncusunu oyuna aldıgında nelerin olabileceğini bilmiyorsa hoca falan değildir. Bostan korkuluğudur. yada rakip takımla anlaşmış ona çalışıyordur. Bu olayın başka bir mantığı yok

9
11
yanıtYanıtla
ünal özer:

Fenerbahçe galibiyetini bağladığınız Quaresma''yı görün'' demek istedi, ama herkes hakemin maçı verdiğini gördü, şenoooollll şenollll hakemle maç ala ala 2 şampiyonluk yeter bunu tff mhk bile anladı artık yemiyor, millete nasıl yedirecen

4
13
yanıtYanıtla
muro baba:

hıncal sen nesin ne işe yararsın o bile meçhul

15
1
yanıtYanıtla
senol hoca degilmi?:

senol gunesin akli 96 da ve 2011 de kacirdigi kupada kalmis onun icin fenerbahceye karsi boyle dusmanlik besliyor. besiktas ve fener ile alakali bir durum degildi aslinda. bence hoca falan degil iyi soylemis hincal uluc.

5
11
yanıtYanıtla
adimi yazmiyom:

Hincal Uluc da kim ? haybeden para kazaniyor yazik burasi Türkiye, bu konuda kalite sifir hepsi showmen

8
6
yanıtYanıtla
GS:

Şenol adam değil

1
13
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sen kimsin acaba hıncal ULUÇ, Beşiktaşa yaşamadığı başarıları yaştan UEFA''nın sıralamasında 8. olan bir takım yarattı ve her başarı gölgelendiği gibi medyatik gücü yüksek merciler tarafından yine gölgeleniyor. Yazıklar olsun bir kerede Bravo deyin, eleştirin ama öldürmeyin 50 senedir gazetecisin kimleri yerden yere vurdun hiçmi sıkılmak yok ayıp.

11
2
yanıtYanıtla
OKTAY TEKİN:

Bu hıncal denen gereksiz adam niye her şeye maydonoz olur bilmemki??Şenol Güneş''e kurban olsun Utanmazlığın lüzumu yok. .

10
3
yanıtYanıtla
YUSUF:

Hıncal bey Türkiye yi dünya üçüncüsü yapan teknik adama hoca değildir diyen kişi hala TV lerde ve gazetelerde yazı yazmasından ben utanç duyuyorum

12
0
yanıtYanıtla
YAKUP:

HINCAL ULUÇ BASTONSUZ YÜRÜYEMİYORSUN BOŞ BOŞ KONUŞUYORSUN TÜRKİYEDE 2 TANE HOCA VAR BİRİ ŞENOL GÜNEŞTİR BUNU O YAŞLI AKLINA SOK DİYECEM AMA SEN DE O KAFA DA YOKTUR

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title