Haberler

Hentbol Federasyonu 2. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara'da Yapıldı

Yönetim Kuruluna, 2008 ve 2009 Yılı ile 18 Nisan 2010'a Kadar Olan Dönem Harcamalarının Araştırılması Amacıyla 5 Kişilik Hesap ve Tetkik Komisyonu Kurulması İçin Yetki Verildi.

Türkiye Hentbol Federasyonu 2. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Gür Kent Otel'de yapılan genel kurulda, 19 Nisan-31 Ekim 2010 dönemi bütçesi ve HST Spor Giyim ve Limited Şirketi'nin hesapları, oy çokluğu ile ibra edildi. Genel kurulda ayrıca, eski başkanlardan Tarık Cengiz dönemi ile ilgili komisyon kurulması için bir önerge verildi. Önerge sonrasında, yönetim kuruluna, 2008 ve 2009 yılı ile 18 Nisan 2010 tarihine kadar olan dönem harcamalarının araştırılması amacıyla 5 kişilik hesap ve tetkik komisyonu kurulması için yetki verildi.

Toplam 203 delegesi bulunan THF'de, 126 kişinin imza vermesiyle genel kurul, çalışmalarına saat 11.00'de başladı. Gündemdeki tüm maddelerin tamamlanması sonrasında mevcut başkan Bilal Eyüboğlu bir konuşma yaptı. Genel kurul esnasında yönetim olarak yaptıkları icraatları anlatan Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, 'Milli takımlar 30 kamp yapmış ve 10 yurtdışı organizasyona katılmıştır. Tüm kamplarımız devlet tesislerinde yapılmıştır ve bu böyle devam edecektir. Liglerde takım sayısı 70'den, 82'ye yükselmiştir. Aynı dönemde liglere katılan il sayısı da 30'dan, 35'e çıkmıştır. Trabzonspor'u hentbola kazandırdık. Başkan Sadri Şener'e teşekkürlerimi sunuyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da ligimize kazandırmak için çabalarımız sürecektir. Aylık hentbol dergimiz bugün itibariyle yayına başlamıştır ve kulüplerimize ücretsiz dağıtılacaktır. Hiçbir menfaat beklemeden yürüyüşümüz devam edecektir. Birileri konuşmaya devam edecek, biz de yolumuza devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title