Haberler

Hedef Tahtasındaki Adam!

HABER.Eray Emin Aydemir eraya@sporx.com Spor Toto Süper Lig'de 19 hafta sonunda 3.sırada bulunan, UEFA Avrupa Ligi'nde ise grubunu lider tamamlayan Beşiktaş'ın golcülerden yana yüzü gülmüyor.

HABER: Eray Emin Aydemir

eraya@sporx.com

Spor Toto Süper Lig'de 19 hafta sonunda 3. sırada bulunan, UEFA Avrupa Ligi'nde ise grubunu lider tamamlayan Beşiktaş'ın golcülerden yana yüzü gülmüyor.

Geçtiğimiz sezon devre arasında siyah beyazlı forma ile tanışan ve geldiği günden beri taraftarların büyük patlama yapmasını beklediği Portekizli golcü Almeida, sergilediği performans ile adeta saç baş yolduruyor.

Sezona iyi bir başlangıç yapan ancak UEFA Avrupa Ligi'nde İstanbul'da oynanan Maccabi Tel Aviv maçında sakatlanan 27 yaşındaki forvet oyuncusu, sakatlıktan dönmesinin ardından bir türlü eski formuna kavuşamadı.

Ligde ilk yarının son haftasında Karabükspor maçında uzun bir aradan sonra fileleri havalandıran Portekizli forvet, ikinci devrenin açılış maçı olan Eskişehirspor ve siyah beyazlı ekibin iki puan kaybettiği Ankaragücü maçında durağan futboluyla beraber girdiği pozisyonları değerlendirememesi sebebiyle taraftarların ve otoriteler tarafından eleştirildi.

Kendisinden daha az forma giyen Mustafa Pektemek 6 kez rakip fileleri sallarken 12 maçta forma giyen Almeida'nın 3 golde kalması ve Portekizli futbolcunun Fransız basınına Marsilya ile ilgili yaptığı açıklamalar "Almeida ile yollar ayrılıyor" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Ayrıca Almeida'nın "Marsilya'da oynayabilirim" sözleri taraftar forumlarında tartışmaya açılırken, Beşiktaşlı taraftarların oyuncu ile yolların ayrılması konusunda görüş birliğine varmışçasına fikir belirtmeleride dikkat çekti.

Geçtiğimiz sezon 2 Milyon Euro'ya devre arasında Beşiktaş'a gelen Almeida'nın Beşiktaş karnesi

Süper Lig UEFA Türkiye Kupası 2010 - 2011 12 Maç - 4 Gol 2 Maç - Gol yok 6 Maç - 4 Gol 2011 - 2012 12 Maç - 3 Gol 6 Maç - 3 Gol - TOPLAM 24 Maç - 7 Gol 8 Maç - 3 Gol 6 Maç - 4 Gol

Kaynak: Sporx.com / Spor

Emin Aydemir Beşiktaş Spor Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Bakmadan Geçme

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title