Haberler

Hazırlık Maçında 4 Kişinin Yaralanması

Otelin içinden ve oyunculardan detaylar- Afjet Afyonspor Kulübü Başkanı Salih Sel'in konuşması Hazırlık maçında 4 kişinin yaralanması- Afjet Afyonspor Kulübü yönetimi, Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Jeel takımını otelde ziyaret etti Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Afjet Afyonspor'da kulüp yönetimi, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan hazırlık maçının ardından Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Jeel takımını ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Otelin içinden ve oyunculardan detaylar- Afjet Afyonspor Kulübü Başkanı Salih Sel'in konuşması Hazırlık maçında 4 kişinin yaralanması- Afjet Afyonspor Kulübü yönetimi, Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Jeel takımını otelde ziyaret etti Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Afjet Afyonspor'da kulüp yönetimi, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan hazırlık maçının ardından Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Jeel takımını ziyaret etti.Afjet Afyonspor Kulübü Başkanı Salih Sel, yönetim kurulu üyesi ve Afjet AŞ Genel Müdürü Yusuf Ulutürk ile sportif direktör Cevat Macit, Al Jeel takımının konakladığı otelde ziyarette bulundu. Ziyarette, Al Jeel Kulübü Başkanı Ahmet Al Reghnım, sportif direktör Valid Chouihine ve yaralanan futbolcu Hasan Mansur yer aldı.Başkan Sel, burada yaptığı konuşmada, kendi oyuncuları adına çok üzüldüğünü belirtti. Al Jeel takımı oyuncularını uğurlamak için ziyarete geldiklerini dile getiren Sel, "Tedavi sürecinde de en iyi şekilde ilgilendik. Kendi çocuğum gibi üzüldüm. Bu tür olayların yaşanması kesinlikle istemeyiz. Sporda bu tür olayları kesinlikle kabul etmiyorum" dedi.Al Jeel Kulübü Başkanı Ahmet Al Reghnım ise futbol oyununda zaman zaman bu tür tatsız durumların yaşandığını dile getirdi. Gelecek yıl da Afyonkarahisar'da kamp yapmak istediklerini belirten Reghnım, kırgınlıklarının olmadığını aktardı.Kafasında meydana gelen darbelerden dolayı operasyon geçiren takım kaptanı Hasan Mansur da futbolda bu tür olayların yaşandığını ve bu tür kazaların olabildiğini söyledi. Kendisini iyi hissettiğini belirten Mansur, gelecek yıl da buraya gelmek istediğini söyledi.Konuşmaların ardından her iki takım yöneticileri de birbirlerine karşılıklı hediyeler verdi.Öte yandan, her iki kulüp başkanının onayı ile Afjet Afyonspor ve Al Jeel, "kardeş takım" ilan edildi.Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Jeel ile Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Afjet Afyonspor oyuncuları arasında dün yapılan hazırlık maçında kavga çıkmış, 4 kişi yaralanmıştı. Al Jeel oyuncularından Hasan Mansur, başına aldığı darbeler sonucu alnının üst bölgesinde oluşan göçükten dolayı müşahede altında tutulmuştu.

Kaynak: AA / Spor

Suudi Arabistan Salih Sel Ahmet Al Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title