Haberler

Hatayspor'dan VAR tepkisi: Bilinçli bir şekilde düşme hattına itildik

Güncelleme:

Süper Lig'de düşme hattında yer alan Hatayspor, son maçlardaki VAR hakemlerine sert tepki gösterdi. Akdeniz ekibinden yapılan açıklamada, "Süper Lig'in 35. Haftasında oynadığımız Gaziantep FK maçına ve 37. Haftasında oynadığımız Beşiktaş maçına hakem "hataları" damga vurmuştur. Zaten puan sıralamasında kritik bir noktada olan takımımızın bilinçli bir şekilde düşme hattına itildiği yadsınamaz bir gerçektir" ifadeleri yer aldı.

Süper Lig'de dün akşam Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Hatayspor, son haftalardaki maçların ardından VAR hakemlerini eleştiren bir açıklamada bulundu.

"VAR'LIK İÇİNDE YOKLUK"

Akdeniz ekibinden yapılan "VAR'lık içinde yokluk" başlığıyla paylaşılan açıklamada, " Trendyol Süper Lig'in 35. Haftasında oynadığımız Gaziantep FK maçına ve 37. Haftasında oynadığımız Beşiktaş maçına hakem "hataları" damga vurmuştur. Zaten puan sıralamasında kritik bir noktada olan takımımızın bilinçli bir şekilde düşme hattına itildiği yadsınamaz bir gerçektir. Saha içinde canla başla mücadele eden oyuncularımızın pozisyonlara itirazlarının dikkate alınmaması, maçın orta hakemlerinin VAR hakemlerine danışmaması, VAR hakemlerinin de orta hakemi pozisyonu izlemeye davet etmeye tenezzül dahi etmeyişi bu söylediklerimizi desteklemektedir. Süper Lig'de mücadele etmeye başladığımız ilk maçtan beri asla ve asla rakiplerimiz ve maçta görev yapan hakemler hakkında yorum yapmayan kulübümüz, yalnızca saha içine odaklanmış ve futbol izleyicisine seyir zevki yüksek bir oyun izletme gayretiyle mücadele etmiştir. Özellikle yaşanan deprem felaketi sonrası tek derdi şehrinde yaşayan insanların doksan dakika da olsa bulundukları olumsuz ortamdan uzaklaşması olan kulübümüzün, hakem "hatalarıyla" düşme hattına itilmesi şehrimizde zor şartlarda yaşayan insanların hayalleriyle oynamaktır. Ligin son haftasına kalan mücadelemizde, rakiplerimizin de alacağı sonuçların takipçisi olacağız. En çaresiz anımızda bile asla ayrıcalık talep etmeyen, onurlu mücadelesini sürdüren bir kulüp olarak yine ayrıcalık değil adalet istiyoruz. Bizim hala umudumuz VAR" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Gaziantep FK Hatayspor Beşiktaş Akdeniz Spor Haberler

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den 'Dışarı çıkmayın' uyarısı

Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den "Dışarı çıkmayın" uyarısı

Bakmadan Geçme

Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! CANLI maç izle! (POLONYA-TÜRKİYE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Haziran günün maçları nereden izlenir? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 10 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? 11 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir? KULAK ÇINLAMASI NEDEN OLUR? Kulak çınlaması nasıl geçer? BUKET ÖZGÜNLÜ BOYACI NEDEN TUTUKLANDI? Şanlıurfa'dan Ankara'ya kuduz köpek getirme olayı ne?
Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

500

Yorumlar (19)

Veysel null:

fener karşısında size haksızlık yapıldığında hepiniz sus pus olmuştunuz? O gün lâl olan diliniz bugün mü çözüldü?

48
38
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Kesinlikle katılıyorum Konya puan alsın Hatay alamasın diye…

31
26
yanıtYanıtla
Tandogan Dogan:

Hatayspor sonuna kadar hakli

35
19
yanıtYanıtla
Doğan Akdemir:

federasyon baskanı memleketi ve gs ye kıyak geçip hatayı ateşe attırdı

39
14
yanıtYanıtla
Turhan Salduz:

Bunlar hep oyun amaçları Hatayii Konya'ya yaklaştırmamak böylece Konya'ya son GS maçında 1 puanının yeterli olması bunlar bir örgüt hedefleri Fenerbahçe nin şampiyon lugunun engellenmesi

29
20
yanıtYanıtla
Vlkn Shn:

Konya ligde kalıp cinconun son maça rahat çıkması için yapılan tezgahlardan biri

30
14
yanıtYanıtla
Emrehan Ozgen:

Konuyu GS’ye bağlayanlar merak etmesin. Bugün yine en az 3 tane yapıştırıcaz Fenere, bunları düşünmenize gerek kalmaz sonrasında… rahatlarsınız ;)

13
20
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Tff ye mi güveniyorsun içerde oynadığınıza mı :) istatistiklere bak…

yanıt9
yanıt2
Murat Yıldırım:

Ekşi göz mü kırp tı :)

yanıt7
yanıt0
Emrehan Ozgen:

“tı” yı ayrı yazmasan kırpardı muhtemelen

yanıt2
yanıt3
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title