Haberler

Harry Kewell, Galatasaray'da Yardımcı Antrenör Olabilir

Güncelleme:

Galatasaray'da 2008-2011 yılları arasında oynayan Harry Kewell, Mustafa Denizli'nin yardımcısı olarak göreve başlayabilir.

Galatasaray'da teknik direktör bilmecesi Mustafa Denizli'nin göreve getirilmesiyle son buldu. Sarı-kırmızılılar'da şimdi Denizli'nin yardımcılarının kim olacağı merak konusu.

Mustafa Denizli'nin teknik kadroya Taffarel'den sonra bir yabancı isim daha katmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Bu isim, Galatasaray taraftarlarının çok sevdiği Harry Kewell.

3 SEZONDA TARAFTARLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU

2008-2011 yılları arasında sarı-kırmızılı formayı giyen yıldız oyuncu kısa sürede Ali Sami Yen'de efsane olmayı başarmış bir isim. Adına besteler yapılan Avustralyalı yıldızın takıma katılmasıyla taraftarda yavaş yavaş kaybolan heyecanın yeniden alevlendirmenin planları yapılıyor.

Futbolu bırakan ve teknik direktörlük kariyerine hazırlanan Kewell İngiltere'de alt yapı hocalığı yapıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cláudio Taffarel Mustafa Denizli Harry Kewell Galatasaray Spor Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Bakmadan Geçme

Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı?
Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

500

Yorumlar (5)

Reis:

Malilyeye sesleniyorum butun futbol kuluplerindeki yoneticileri denetim altina alsinlar getirdikleri adamlarla kara para akliyorlar, futbolcuya 1 milyon kagitta 3 milyon verip 2 milyon dolayli sekilde yoneticilere geri donuyor

12
0
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Ada'm gibi Ada'm

5
0
yanıtYanıtla
KURTAR BİZİ GÜVENÇ:

inşallah mustafa hoca gs yi buraktan kurtarır. .

1
2
yanıtYanıtla
ümit yada hasan:

kewel iyiydi ama ümit davala ve hasan şaş dahada iyi. sen nereye bakıyorsun dursun başkan. . bence önüne bak

2
0
yanıtYanıtla
çok efendi bir profesyonel:

Türk yardımcılar işlerine çok fazla duygu katıyor biraz profesyonellik lazım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title