Haberler

Hacısalihoğlu: "Trabzonspor Taraftarlarını Mutlu Eden Bir Futbol Oynandı"

- Hacısalihoğlu: "Trabzonspor taraftarlarını mutlu eden bir futbol oynandı"TRABZON - Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, takımlarının Fenerbahçe karşında müthiş bir oyun ortaya koyduğunu belirterek, "Gerçekten çok zevkli, Trabzonspor taraftarlarını mutlu eden bir futbol oynandı" dedi.

- Hacısalihoğlu: "Trabzonspor taraftarlarını mutlu eden bir futbol oynandı"

TRABZON - Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, takımlarının Fenerbahçe karşında müthiş bir oyun ortaya koyduğunu belirterek, "Gerçekten çok zevkli, Trabzonspor taraftarlarını mutlu eden bir futbol oynandı" dedi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hacısalihoğlu, takım olarak sahaya hakim olan taraf olduklarını belirterek, "Doğrusu takımız da, beklediğimizden daha da sahaya hakimdi. Adeta rakibine top oynatmadı. 80'inci dakikaya kadar müthiş bir oyun vardı, en az 3-4 tane yüzde 100 organize edilen gol kaçtı" dedi.

Hayrettin Hacısalihoğlu, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, oynanan futbolla birçok oyuncuyu kazandıklarını belirterek, " Gerçekten çok zevkli, Trabzonspor taraftarlarını mutlu eden bir futbol oynandı. Adeta rakibine top oynatmadı.Tabi ki futbol bu. Sonrasında golleri bulduk, rakip gol buldu, neredeyse beraberliği sağlayacak pozisyonlar buldu. Ama birçok oyuncumuzu kazandığımızı düşünüyorum. İstenen, arzu edilen, planlanan, bu geleceğe yönelik kadro oluşturmak, buradan bazı oyuncuları özellikle genç oyuncuları kazanmak anlamında da 'epeyce bir yol alındı' diye düşünüyorum" dedi.

"Trabzonspor doğru yoldadır"

Trabzonspor'un doğru yolda olduğuna belirten Hacısalihoğlu, "Kadro dışı kalan Burak ve Onur'u günah keçisi ilan etmek yanlış. Oyuncuları kişisel olarak değerlendirmem ama, Trabzonspor bugünkü şartlarına, ekonomisine, ihtiyaçlarına göre doğru bir yoldadır. Tabii ki burada zaman zaman yanılgılar olacak, ama temelinde yolun sonunda bu doğru çizgisini muhafaza eder ve kazanımlarını sağlarsa, bana göre doğru bir iş yapmış olur. Onun için taraftarın bu şekilde bir değerlendirme yapması lazım. Bir maç değil, genel sezonluk değerlendirme yapmaları lazım. Şayet böyle yaparsa görecektir ki; daha güvenli takıma sahip olur" diye konuştu.

Kalede görev yapan Uğurcan'ın performansını da değerlendiren Hacısalihoğlu, "Sakat oyuncular çok olunca bazı oyuncular şans buldu. Şanslarını da çok iyi kullandılar. İnşallah bu kardeşlerimiz de iyi yolda devam ederler. Birileri 'kadro dışı kaldı, bunlar iyi oynadı' demesi haksızlık olur. Kaleci Uğurcan ve Hüseyin iyiydi, Pereira, hepsi çok iyiydi" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hayrettin Hacısalihoğlu Trabzonspor Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam yapılacak mı? Emekli ve memura zam var mı? Çimen Kızılcık Şerbeti dizisinden gitti mi, ayrılıyor mu? Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti dizisinden neden ayrılıyor? Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti dizisinden gidiyor mu? Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılan oyuncular kim? Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı olayı ne? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı'ya ne dedi, hakaret mi etti? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri'de olay yerinden görüntüler! ERDEN TİMUR KİMDİR? Erden Timur kaç yaşında, nereli, istifa etti mi? Erden Timur istifa mı, neden Galatasaray'dan istifa etti? Erden Timur ne iş yapıyor? Bahar 15. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! 4 Haziran TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 4 Haziran Salı ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Kolay kilo vermenin sırrı! Karpuz diyeti nedir? Nasıl yapılır? Kayseri'de eğitim uçağın neden düştü, ölü var mı? Kayseri'de uçak kazası olayı nedir, ne oldu? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri uçak kazasında ölü ve yaralı var mı? Son durum nedir? SON DAKİKA: KAYSERİ'DE EĞİTİM UÇAĞI MI DÜŞTÜ? Eğitim uçağı nerede düştü, kaç ölü var? Yonca Evcimik kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik biyografisi! Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında ve nereli?
Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor geri zekalı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor geri zekalı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title