Haberler

Hacılar Erciyesspor Kümede Kalma Mücadelesi Veriyor

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Hacılar Erciyesspor, sahasında 12 Bingölspor'a mağlup olmanın üzüntüsü içerisinde. Sarı Lacivertliler, kümede kalabilmek adına kalan 3 maçından 9 puan çıkarmayı hedefliyor.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Hacılar Erciyesspor sahasında 12 Bingölspor'a mağlup olmanın üzüntüsü içerisinde. Sarı Lacivertliler, kümede kalabilmek adına kalan 3 maçından 9 puan çıkarmayı hedefliyor.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta bulunan Hacılar Erciyesspor, sahasında 12 Bingölspor'a mağlup olmanın üzüntüsü içerisinde. Ligin tamamlanmasına sayılı haftalar kala aldığı bu yenilgi ile kümede kalma umutlarını azaltan sarı lacivertliler, kalan haftalarda puan kaybı yaşamadan galibiyetler almak istiyor. 12 Bingölspor maçı sonrasında Hacılar Erciyesspor Onursal Başkanı Bilal Özdoğan, kazanmak için çıktıkları maçta ummadıkları bir yenilgi aldıklarını söyledi. Özdoğan; "Kalan maçlarımızı kazanıp kümede yer almak istiyoruz" yorumunda bulundu. Hacılar Erciyesspor Futbol Şube Sorumlusu Halit Aysu da, "İşimizi zora soktuk. Kümede kalmak adına kalan tüm maçlarımızı kazanıp Develigücü'nün maç kaybetmesini bekleyeceğiz. umarım hedefimize ulaşırız" dedi.

Hacılar Erciyesspor Antrenörü Emin Altındağ, basit goller yemenin faturasını yenilgi ile ödediklerini söyleyerek, "Bize yakışmayan goller yedik. Bu pozisyonlardan ders çıkarıp bundan sonraki maçlarda bu hatalara düşmeden futbolumuzu oynamak ve 3 hafta sonra kümede kalmayı başaran taraf olmak istiyoruz" yorumunda bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hacılar Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title