Haberler

Gülşen Degener 3 Bant Bilardo Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu

Güncelleme:

Milli bilardocu Gülşen Degener, 3 Bant Bilardo Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nın 2. etabının finalinde Güzin Müjde Karakaşlı'yı yenerek birinci oldu. Dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

3 Bant Bilardo Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nın 2. etabının finalinde milli bilardocu Gülşen Degener, Güzin Müjde Karakaşlı'yı 30-23 yenerek birinci oldu.

Türkiye Bilardo Federasyonunun Gölbaşı'ndaki tesislerinde düzenlenen organizasyonun yarı finalinde, Gülşen Degener, Miranda Taban'ı yenerek finale çıktı.

Güzin Müjde Karakaşlı da Ayça Ören'e üstünlük sağlayarak adını finale yazdırdı.

Final müsabakasında Güzin Müjde Karakaşlı'yı 30-23 mağlup eden Gülşen Degener, bu etabı da birinci olarak tamamladı.

3 Bant Bilardo Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nın 2. etabında dereceye giren sporcular şunlar:

1. Gülşen Degener

2. Güzin Müjde Karakaşlı

3. Ayça Ören

3. Miranda Taban

Öte yandan 21 Yaş Altı Erkekler 3 Bant Türkiye Şampiyonası'nın 2. etabının da bugün final müsabakaları gerçekleştirildi.

Bu organizasyonda Mustafa Oğuz Ceylan birinci, Denizcan Akkoca ikinci, Burak Haşhaş ile Ataberk Çerkez ise üçüncü sırada yer aldı.

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde bu etapta dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Madalya töreninin ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Gülşen Degener, "Biraz rahatsızlığım da vardı ama final müsabakasını da kazanabildiğim için çok mutluyum. Kadınlar etabı 3 etaptan oluşuyor, Aralık ayının sonuna doğru final etabımız olacak. İlk iki etabı kazanarak tabii ki çok büyük bir avantaj elde etmiş oldum, çok güzel oldu. İnşallah 3. etabı da kazanarak bu seneyi de 17. sene şampiyonluğuyla bitirmek istiyorum." diye konuştu.

Finaldeki rakibi Güzin Müjde Karakaşlı ile kendisinin kadınlar milli takımı olarak Türkiye'yi yurt dışında da temsil ettiklerini belirten Gülşen Degener, "Özellikle kadınlara örnek olabiliyorsam bu konuda çok mutluyum. Gençlerimizden Türkiye'de çok büyük yetenekler var, onlara destek vermeyi misyon edindim. Çünkü birilerinin ellerinden tutması gerekiyor." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Gülşen Milli Takım Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title