Haberler

İzmir Ekibi Göztepe, Mario Gomez'in Transferi İçin Uğraşıyor

Güncelleme:

İzmir ekibi Göztepe, eski Beşiktaşlı futbolcu Mario Gomez'in transferi için yoğun çaba sarf ediyor.

Hollanda'da yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdüren Göztepe, bir yandan da dünyaca ünlü yıldız golcü Mario Gomez transferine mesai harcıyor.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart forması giyen Mario Gomez'le temaslarını sürdüren başkan Mehmet Sepil'in transferi sonlandırmak için büyük çaba sarfettiği öğrenildi. Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen 33 yaşındaki futbolcunun Stuttgart'la bağlarını koparmasını bekleyen sarı-kırmızılıların Gomez'e yıllık 1,5 milyon euronun üzerinde bir teklifte bulunduğu bildirildi. Gomez'e Göztepe forması giydirmek için ısrarcı olan Sepil'in tüm şartları zorladığı iddia edildi.

GÖZ GÖZ TOLGA CİĞERCİ'Yİ İSTİYOR

Süper Lig'i yakından tanıyan Gomez'in de Türkiye'ye sıcak bakması Göztepe'nin elini güçlendirdi. Tribünleri heyecana boğacak takviyeyi Mario Gomez'le yapmak isteyen Göztepe'nin orta saha ve stoper arayışları da sürüyor. Bursaspor'dan defans oyuncusu Titi, Deportiva La Coruna'dan orta saha Celso Borges ve Beşiktaş'tan tecrübeli isim Atiba Hutchinson'dan istediği sonucu elde edemeyen İzmir ekibinin, Galatasaray'da gözden çıkarılan Tolga Ciğerci ile ilgilendiği ileri sürüldü. Ancak Tolga'nın Galatasaray'daki aldığı yüksek maaş nedeniyle transferin zor olduğu vurgulandı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mario Gomez Hollanda Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (24)

metin:

Geçin bu reklamları Gomez Göztepeye NAH gelir adam gelse 3 büyüklerden hepsi almak için esas duruşa geçer işi gücü yok Göztepe ye gelecek bırakın Göztepe reklamı yapmayı

6
2
yanıtYanıtla
MEHMET SEBİL:

Evet arkadaşlar haber doğru. M. Gomez ile birlikte defansa da Ramosu düşünüyoruz. birkaç gün içinde netleşir Gomez için 1, 2 M avro Ramos içinse Sabri Sarıoğlu ile takas 25M avro ve Real Madrid kulübünden şirketimize ödeme yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.

4
3
yanıtYanıtla
metin:

Aç tavuk kendini ?

4
1
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

YAV HE HE :)

5
0
yanıtYanıtla
GÖZGÖZ:

GÖZTEPE EVİMİZ SEPİL BABAMIZ. HELAL OLSUN BAŞKAN SEPİL. BAZEN HER NE KADAR TUTUMLULUĞUN BİZ TARAFTARLAR ARASINDA PİNTİLİK GİBİ GÖZÜKÜP BİRAZ SIKSAN DA, ŞU BİZANS TAKIMLARININ HALİNİ GÖRÜNCE BORÇLAR İÇLERİNDELER VE TRANSFER YAPAMIYORLAR ADETA AÇ GİBİ GOMEZ TRANSFERİNİ OKUYORLAR, AH KEŞKE BİZE GELSE DİYORLAR. DEMBA BA İÇİN DE AĞIZLARININ SUYU AKMIŞTI, ÇOK VERİMLİ BİR DÖNEM GEÇİRDİ VE GİTTİ. GOMEZ GELİR VEYA GELMEZ BİZİM ASLAN GİBİ BAŞKANIMIZ VAR BİR DE BÖYLESİNE HAS BİR TARAFTARIMIZ. . .

2
2
yanıtYanıtla
deli dilaver:

almansa istemiyoruz

3
1
yanıtYanıtla
Tinerci:

bu göztepe bizden çok alıştı şu melete

3
1
yanıtYanıtla
salih:

Turkiye, de futbolcu kalmadi Almanlarin Emekli olan futbolcularini aliyorsunuz .

4
0
yanıtYanıtla
ALMANCI:

ALMANYADAKİ YAŞLI FUTBOLCU BİZİM GENÇLERİMİZDEN DAHA ÇOK ANTREMAN YAPIYOR DAHA ÇOK ÇALIŞIYOR. DOĞAL OLARAKTA TAKIMLAR ÇALIŞAN ADAM İSTERLER.

yanıt2
yanıt1
ne önemi var:

he şampiyon olursunuz belki . . . sizin etınız ne butunuz ne antal yayı barı ornek alın az okadar ısım aldıda ne oldu. . . üç kurus paraları var onuda çöpe atıuyorlar

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title