Haberler

Göztepe'de Mame Diouf ve Kenneth Obinna Mamah golle buluştu

Güncelleme:

Göztepe'nin gol umudu Mame Diouf, Şanlıurfaspor maçında gol atarak gol orucunu bozdu. Kenneth Obinna Mamah ise sezonun ilk golünü attı. Ayrıca, Göztepe altyapısından Yusuf Ali Şirin profesyonel sözleşme imzaladı.

Ergin KARATAŞ / İZMİR,

1'inci Lig'de son 6 maçta gol yemeden aldığı 5 galibiyet ve 1 beraberlikle Süper Lig yürüyüşünü başlatan Göztepe'de takımın en önemli gol umudu Mame Diouf da gol orucunu bozdu. Kariyerinde İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United dahil yıllarca Blackburn Rovers, Stoke City'nin yanı sıra Almanya'da Bundesliga'da Hannover 96 formalarını giyen, Göz-Göz'e gelmeden önce Süper Lig'de 3 sezonda 40 kez ağları sarsan Senegalli yıldız, geçen hafta Şanlıurfaspor önünde şanssızlığını kırdı.

Göztepe'de tüm maçlara ilk 11'de başlamasına rağmen daha önce 3'üncü haftada 26 Ağustos'ta Çorum FK'ya deplasmanda tek gol atan 36 yaşındaki Diouf, ardından yaklaşık 2 aydır suskun kaldı. Şanlıurfaspor'un ağlarını 58'inci dakikada kafa golüyle sarsan Senegalli yıldız 6 maç sonra golle tanıştı. Göztepe'de geçen sezon 5 gol atan Nijeryalı Kenneth Obinna Mamah da bu sezon ilk kez Şanlıurfaspor önünde tabelayı değiştirdi. Sezon başında Alanyaspor'dan kiralanan 20 yaşındaki stoper Ümit de yine ilk golünü Urfa'ya attı.

YUSUF ALİ PROFESYONEL OLDU

?Göztepe altyapından Yusuf Ali Şirin ile profesyonel sözleşme imzaladı. U10'dan itibaren bütün akademi takımlarında forma giyen 15 yaşındaki oyuncu kulübüne ilk profesyonel imzasını attı. Göz-Göz ligde bu hafta cumartesi günü Ankara Keçiörengücü'ne konuk olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Şanlıurfaspor Ali Şirin Futbol Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title