Haberler

Gördüğü karta isyan eden Kerem Aktürkoğlu, hakemin kendisine söylediklerini canlı yayında açıkladı

Güncelleme:

Galatasaray'ın İstanbulspor'u 3-1 yendiği karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kerem Aktürkoğlu, hakem ile arasında geçen diyaloğu canlı yayında açıkladı. Gördüğü sarı karta isyan eden, "Hakeme rakip takım oyuncusu topa vurdu diye gittim. Nando, kaptan olduğu için kaleden çıksa da ne olursa olsun sarı kart görüyor. Ben 2. kaptanım hakeme gidiyorum, 'İşine bak' diyor." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, sahasında İstanbulspor'u 3-1 yendi. Mücadelede 2 gol atarak yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu, karşılaşma sonrası gördüğü sarı kart için isyan etti.

"'İŞİNE BAK' DEDİ"

Kerem Aktürkoğlu açıklamasında, "Bugün maç içinde sarı kart gördüm. Durup dururken saçma bir sarı karttı. Çünkü hakeme rakip takım oyuncusu topa vurdu diye gittim. Nando, kaptan olduğu için kaleden çıksa da ne olursa olsun sarı kart görüyor. Ben 2. kaptanım hakeme gidiyorum, 'İşine bak' diyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kerem Aktürkoğlu İstanbulspor Galatasaray Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (9)

Cengiz Aktaş:

Doğru söylemiş kardeşim. Ben de 38 yıllık bir Galatasaraylı olarak aynı şeyi söylüyorum sana. ''İşine bak!''. Sadece işini yap. Değil ikinci kaptan birinci kaptan da olsan, senin yapacağın işlerin arasında hakeme itiraz etmek asla yoktur. Artık öğrenin şunu. Yurtdışında da oynuyorsunuz ve oynayanları görüyorsunuz. Şu itiraza ayıracağınız gücü ve enerjiyi teknik ve taktik anlamda işlere ayırın bence.

131
51
yanıtYanıtla
Ømer Cinar:

itiraz sayesinde kac defa VARa gidildi ?

yanıt26
yanıt17
YİĞİT TÜRKALP:

DOĞRU DEMİŞ.İŞİNE BAK.HERYERDE AYRICALIK İSTİYORSUNUZ.ZATEN BEDAVADAN BÜTÜN MAÇLARI ALIYONUZ.DAHA NE OLSUN.

53
126
yanıtYanıtla
tolga cem:

Lafa bak 2. kaptanmış. Paşam sen makam derdindemisin? Önce dağlara taşlara değil kaleye vurmayı öğren. Şampiyonlar liginden senin yüzünden elendik. Herşeyden önce hem hakeme hem de tüm kamuoyuna ve en önce de kendine karşı saygın olsun. Bu fevri hareketlerini arttırarak daha iyi bir futbolcu olamazsın. Bunu anla ve lütfen önce daha iyi bir insan ol, sonra da iyi bir futbolcu. Biz de herzaman seni sevelim ve destekleyelim...

56
65
yanıtYanıtla
emre karakuş:

sus da kabahatinle otur bari geçen kırmızı gördüğün maçta sen hakemlere neler saydın bir de onu açıkla. 4. hakemin üzerine yürürken kendi hocan bile zor tutarken neler söyledin sevgi kelebeği kerem. ama kabahat sende değil sana 3-4 maç ceza vermeyenlerde

50
44
yanıtYanıtla
erkan yüksel:

KUS BAKMADA SENDE COK KONUSMAYA BASLADIN..ESKI KEREMDEN ESER YOK..DOGRU DEMIS SEN İŞİNE BAK

26
23
yanıtYanıtla
Yunus Deliorman :

çok itici beya

11
19
yanıtYanıtla
Hasan İkincisoy:

Ali Koç herkesi baglamis

17
2
yanıtYanıtla
Ahmet Doğan:

Takımda 1 kaptan olur 2. Kaptan nedir arkadaş.Alışmışsınız her şeye itiraz etmeye.Madem o kadar dürüstsün penaltı pozisyonunda Galatasaraylı adamı arkadan itiyor ve bu itme sonunda top ele çarpıyor.Hakemin avantaj oynatacağı pozisyon da Galatasaray gol yemiş ve penaltı atıyor.Hakemler sizi daha ne kadar savunsun….

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title