Haberler

Golleriyle Lille'i taşıyan Burak'a büyük onur! Aldığı ödül sonrası Fransızca mesaj verdi

Güncelleme:

Fransa Lique 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen ve attığı gollerle adından söz ettiren Burak Yılmaz, Fransa'da Aralık ayının en iyi oyuncusu seçildi. Ödülünü alan milli futbolcu Fransızca teşekkür etti.

Lille'in bu sezon şampiyonluk mücadelesi vermesinde büyük bir pay sahibi olan Burak Yılmaz'ın başarısına kayıtsız kalınmadı.

Attığı goller ve gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren milli futbolcumuz, Fransa Ligi'nin Aralık ayındaki en iyi futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Golleriyle Lille'i taşıyan Burak'a büyük onur! Aldığı ödül sonrası Fransızca mesaj verdi

FRANSIZCA TEŞEKKÜR ETTİ

Ödülünü alan Burak Yılmaz, çektiği video ile Fransızca olarak teşekkür etti. Lille de bu videoyu "Kral'ın size bir mesajı var" notuyla resmi sosyal medya hesabından paylaştı.

Golleriyle Lille'i taşıyan Burak'a büyük onur! Aldığı ödül sonrası Fransızca mesaj verdi

22 MAÇTA 15 GOLE KATKISI VAR

Burak Yılmaz bu sezon Lille ile çıktığı toplam 22 maçta 11 kez rakip ağları havalandırırken 4 de asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Aralık Lille Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (9)

RVR:

Türkiye''de yetişmiş en iyi forvetlerdendir. Çok akıllı ya da teknik bir adam değil ama pozisyon bilgisi, golü koklaması gibi özellikleri çok iyi. Daha iyilerini yetiştirmek lazım

7
2
yanıtYanıtla
.....:

Burak futbolu bırakınca ülkemizde forvet kursu açıp forvet yetiştirmeli!

7
2
yanıtYanıtla
UYANIK:

BURAĞA FORVET DİYEN ADAM FUTBOLDAN ANLAMIYORDUR. . TÜRKİYEDE FORVET KISIRLIĞI VAR SADECE. LİLLE''NİN HÜCUMA KİM KOYSAN EN AZ 10 GOLÜ VARDI ZATEN. PARİS DIŞINDA TAKIM MI VAR O LİGDE

yanıt1
yanıt2
angaralı0606:

Fransa Liginde gol atmak çok zor değil. Zaten şu aralar PSG dışında pek güçlü takımları yok. Ama iyi kaliteli futbolcu yetiştiriyorlar. Burak kendisi için en iyi ligde oynuyor. Şu anda Yıldız kısırı olan futbolumuzun en iyi golcüsü.

1
4
yanıtYanıtla
milli-ruh :

milli takimda sac bas yolduran burak fransiz lille ye iyi hizmet ediyor canini disine takip oynuyor ödül bile vermisler

3
1
yanıtYanıtla
İEİCEV:

Hayatımda gördüğüm en yeteneksiz forvet. Bundan futbolcu filan olmaz. yemin ederim ben bu adamı komedi yerine izliyorum.

1
2
yanıtYanıtla
murat:

Ama milyonları alıyor sen de ellerini yoruyorsun. Bak adam 35 yaşında ama Lille de top oynuyor.

yanıt1
yanıt0
abdulkadir:

mesajı fransızca vermek yakışık değil, fransadaki diğer yabancılar fransızca vermiyor, verse de sen Türkçe konuş

0
3
yanıtYanıtla
Nirvana:

Ne demiş ? Merci mi ?

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title