Haberler

Gökhan Zan'dan Cüneyt Çakır'a eleştiri: As düdüğünü

Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray forması giyen eski milli futbolcu Gökhan Zan, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştirdi. Zan, GS TV'de Çakır için, "As düdüğü Cüneyt Çakır! Ya da MHK Başkanı ol. Yönetemiyorsan bırak" diyerek tepkisini dile getirdi.

Gökhan Zan, Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve golsüz berabere biten Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin hakemi Cüneyt Çakır'ı yönetimi yüzünden topa tuttu.

Gökhan Zan, "As düdüğü Cüneyt Çakır! Ya da MHK Başkanı ol. Yönetemiyorsan bırak. Profil olarak melek gibi görünüyor Cüneyt Çakır. Türkiye'de yapamıyor. Büyük maçları yönetemiyor. Yapamıyorsan bırak Cüneyt Hoca. Git Avrupa'da yap bu işleri" diyerek Çakır'ın yönetimine tepki gösterdi.

"HAKEM KONUŞMAKTAN BIKTIK"

Eleştirilerine devam eden Gökhan Zan, "Hakem Çakır'ın, Emre'ye bir sarılmadığı kaldı. Her sene Cüneyt Çakır, Galatasaray'ın önüne geçmiştir. Bu performansı Çakır, Fenerbahçe Stadı'nda bu şekilde uygular mı? Bugünkü gibi o stadyumda maçı yönetemez. Yeter artık, bıktık! Hakem konuşmaktan bıktık" siteminde bulundu.

Gökhan Zan'dan Cüneyt Çakır'a eleştiri: As düdüğünü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Çakır Galatasaray Fenerbahçe Gökhan Zan Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (72)

GÖKTÜRK:

EMREDERSİN GÖKHAN HEMEN BIRAKACAK!!!!!!!!.SENDE YORUMCULUĞU BIRAK KONUŞMAYI BIRAK.AS DUVARA BUNLARI OLURMU BEN İSTEDİM DİYE.

23
2
yanıtYanıtla
zafer:

hadi ordan alıştınız hakemlere baskı yaparak maç kazanmaya hakem tarafsız olunca rahatsız oluyorsunuz hepiniz aynısınız fatih terim hasan şaş ümit davala rakip takım oyuncularına hocaya hakeme seyirciye saldırırsınız kayseri maçı rakip 9 kişi kalmış hakemle 90 artılarda 2 gol atmışsınız maç kazanmışsınız maçtan sonra hala hakemler hakkında atıp tutyorsunuz insanların aklıyla alay etmeyin

17
7
yanıtYanıtla
Senöylezannet:

Gökhan zan kim , Türk futboluna katkısı ne ki hadisizce Cüneyt Çakır gibi bir adamı eleştiriyor şaştım

10
11
yanıtYanıtla
KARTAL:

HANGİ KANAL BU SALAĞA YORUM YAPTIRIR, HAYRET BİŞEY YAAA

15
5
yanıtYanıtla
Adamın biri:

Güzel soru. Cevabı da Tencere kapak gibi tam oturmuş:))))))

yanıt0
yanıt0
Ultra Aslan:

Hakem sadece şikebahçelilerin istediği gibi maç yönetecek şikeciler eğer bu senede şampiyon olamazsaniz dibe vuracaksiniz bunu başkanınız koç ali de çok iyi biliyor o yüzden ağzından salyalar akıtarak gs ya saldırıyor

7
9
yanıtYanıtla
imza:

Hadi len seni düdük. . .

10
5
yanıtYanıtla
M.Çek:

Hadilen düdük. Sende kimsin. Senin topçuluğunu da gördük. Hakemi konuşmaktan bıkmış, konuşma o zaman

8
6
yanıtYanıtla
Kenan:

Ağlamaya devam FENERBAHÇE galibiyeti size haram

7
7
yanıtYanıtla
Senbeno:

Snajderin size müzik eşliğinde stadda bağırarak tribünle birleikte beste olarak söylediği lafı bize satmayın ezikler.

yanıt13
yanıt9
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title