Haberler

Gökhan Töre, Beşiktaş'tan 10 milyon TL istedi

Güncelleme:

Yeni sezona hazırlanan Beşiktaş ile Gökhan Töre arasındaki ilk transfer pazarlığından sonuç çıkmadı. Yıldız futbolcunun siyah beyazlılardan yıllık 10 milyon TL istediği öğrenildi.

Beşiktaş ile kulübün eski oyuncusu Gökhan Töre arasında gerçekleşen ilk transfer pazarlığından sonuç çıkmadı. Deneyimli oyuncunun istediği ücretin yüksek bulunduğu belirlendi. Cebinden 4 milyon lira ödeyerek, Malatyaspor'la sözleşmesini fesheden Töre'nin yıllık 10 milyon lira istediği, siya beyazlıların ise performansa dayalı olarak 7 milyon teklif yaptığı öğrenildi.

BİRAZI GARANTİ ÜCRET, BİRAZI MAÇ BAŞI

Bu paranın bir bölümünün garanti ücret, bir bölümünün ise maç başı şeklinde olduğu ifade edildi.

BİR GÖRÜŞME DAHA OLACAK

Beşiktaş'a dönmeyi çok isteyen Gökhan Töre ile siyah beyazlı yöneticiler kısa süre içinde bir kez daha masaya oturacak. Tarafların ortak bir noktada buluşması ve deneyimli oyuncunun resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Töre Malatyaspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (46)

SOL AYAK:

1. 125 MİLYON € YAPIYOR TAŞ ÇATLASIN 750 BİN € VERİLİR 10 BİN€ YA BEN OYNARIM AYNI ETKİYİDE YAPARIM YANİ

7
4
yanıtYanıtla
bjk li:

PARAGÖZ GÖKHAN TÖRE

3
5
yanıtYanıtla
mlyieakmly:

adam maaşını isteyince paragöz mü oluyor. piyasası o şekilde kaldıki bence diğerlerine bakarak aldığı parayı hakeden bi oyuncu kendiniz kazanamıyorsunuz diye kazananlara da bu şekilde konuşmayın.

yanıt6
yanıt0
HARPİA:

Gökhan Töre''nin istediği para normal . Uzatmayın artık .

3
4
yanıtYanıtla
ld:

resmen kepazelık hangı performansı varkı her macta kac golu varkı geldığı yer netıcede malatya spor daha onemlısı TR 10 mılyonluk hangı futbolcu var yazıkkı ne yazık tr yerlerde dunya genelındekı sıralamada basarıda alt yapıda yerlerde

6
1
yanıtYanıtla
karakartal:

tl ile normal fiat ama gökhandan hiç umutlu değilim

yanıt1
yanıt1
danu:

10 milyon tl euro ile 1. 2 milyon eder ve çok para sayılmaz adam çok iyi keşke ts alsa

3
2
yanıtYanıtla
kartal:

coooooooook büyük futbolcusunda

2
3
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

10 Milyonu Görüne Yuro Dolar BAZINDA Düsündük TL OLARAK SUDAN UCUZ. EVLENDI BOZUK Düzeninide ORTADAN KALKACAGINA INNIYORUM, BIRAKIN BJK YI HER TAKIMDA OYNAR. . . . YASIMI ?? YAPMAYIN ALLAH ASKINA KAHVE KÖSELERINDE AKSAMI EDECEK NE YASLI Döküntüleri ALKISLIYORUZ. . . . . YALANMI ?

4
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

O kadar düştün mü ya? Alman ikinci liginde daha fazla alırdın.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title