Haberler

Gökhan Gönül: Hedefimiz Şampiyonluk

Güncelleme:

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, "Bu sezon 3 formamız da birbirinden güzel. Biz futbolcular olarak bu formaya yakışanı yapıp şampiyon olmalıyız." dedi.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Gökhan Gönül, yeni sezon formalarını çok beğendiğini ve bu formaya yakışanı yapıp, şampiyon olmak istediklerini ifade etti.

"3 FORMA DA BİRBİRİNDEN GÜZEL"

Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan deneyimli oyuncu, bu sezon giydikleri üç formanından birbirinden güzel olduğunu söyledi. Gökhan, "7 senedir budayım. İlk defa bu kadar profesyonelce hazırlanmış formalar görüyorum. Futbolcuların performans değeri açısından da önemli, sonuçta bir forma deyip geçmemek lazım. Materyalinden tutun, üstünüzdeki duruş şekli, her şeyi önemli. Yanlarındaki hava alan deliklerine kadar, bu futbolcuları belki yüzde 2-3 etkiliyordur, derecesini bilmemem ama ben önemli olduğunu düşünüyorum. Sadece performans açısından değil görüntü olarak da çok hoş. 3 forma da birbirinden güzel. Biz futbolcular olarak bu formaya yakışanı yapıp, sezon sonu şampiyon olmamız gerekiyor" diye konuştu.

"ŞAMPİYONU ANADOLU TAKIMLARI BELİRLEYECEK"

Şampiyon olup, 4. yıldızı takan ilk takım olmak istediklerine vurgu yapan milli oyuncu,"Bu sezon 4. yıldızı takmak isteyen Galatasaray var. Beşiktaş'ı bu sene çok daha iyi görüyorum. Trabzonspor çok sayıda transfer yaptı. Belki 1-2 ay sonra onlarda daha iyi takım olacaklardır. Bana göre en önemli etkenlerden bir tanesi Anadolu takımları. Her geçen gün Türkiye'de futbol zorlaşıyor. Bence bu seneki şampiyonu Anadolu takımları belirleyecektir. İnşallah şampiyon biz oluruz ve 4. Yıldızı takarız" dedi.

Gökhan Gönül, "En büyük sponsorumuz taraftarımız, bizim sloganımız gibi oldu. Başkanımızın üstüne basa basa söylediği bir şey vardı, Başkanımızı biliyorsunuz; hak ettiği şeyi her zaman tutup koparıp alan bir insan. 'Bu forma içinde hak edilen değeri verilmiyorsa, bu forma sponsorsuz olacak' dedi. O sözünün arkasında durdu" şeklinde konuştu.

"TARAFTARLARIMIZ FORMA ALARAK BİZE DESTEK OLSUN"

Taraftarlara çağrıda bulunan milli oyuncu, "Taraftarımızdan tabi ki beklentimiz var. Gücü olan herkesin bu formayı alıp kulübümüze destek olmasını istiyorum. Sponsorlar olmasaydı da keşke reklamsız formalarla sahaya çıksaydık. Görüntü olarak bence çok daha güzel" değerlendirmesinde bulundu.

"BEN BAYANLARA BEYAZ FORMAYI YAKIŞTIRIYORUM"

Bu formaların taraftarlar için artık vazgeçilmez olduğunu söyleyen Gökhan, "Maçlar için değil sanki dışarıda tişört olarak da giyilebilir havası var. Ben bayanlara özellikle beyaz formayı çok yakıştırıyorum. Çok güzel duruyor. Keza bu formalar artık Fenerbahçeliler için vazgeçilmez. Ben çok insanda görüyorum; Sevgililer Günü'nde çiftler formalarını giyip beraber, el ele dolaşıyorlar. Sevgililer Günü'nü böyle paylaşıyorlar, böyle yaşıyorlar" dedi.

Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül de yeni sezon formalarını çok beğendiğini ifade ederek, "Özellikle çubuklu formanın dokusunu çok beğendim. Çok samimi geldi. El örgüsü gibi görünüyor o görüntüsü çok hoşuma gitti. Beyaz formanın da yaka kesimi çok güzel. Maç olmadığı günlerde de Fenerbahçe forması ile dolaşan çok sayıda taraftar görüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gökhan Gönül Fenerbahçe Spor Haberler

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Özel, Erdoğan'a emekliler için formül sundu: Ben olsam o parayı onlara verirdim

Özel, Erdoğan'a emekliler için formül sundu: Ben olsam o parayı onlara verirdim

Bakmadan Geçme

Aziz Yıldırım'a büyük çalım! Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı

Aziz Yıldırım'a büyük çalım! Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı

500

Yorumlar (7)

fb:

gökhan birde kendine yakısanı yapıp penatı olmadığını söyleseydin ya nerde o karakter

2
2
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Gökhan sen her hafta böyle penaltı al, şampiyonluk gelir zaten. Penaltı vermezlerse maç uzatılır, bir şeyler olur. . Biz de zaten her Zaman arkanızdayız. Size 4. yıldızı takacağız bu sene !!

2
1
yanıtYanıtla
fenasi:

hadi len dümbük

yanıt0
yanıt0
savas44:

Olursun merak etme maçın gitme anlarında kendini yere at yeterli

1
1
yanıtYanıtla
RİZE BAHÇE:

Çocuğun neredeyse beli kırılıyordu, ne yapsın kendisini atmasında, yoksa maç bitecek!! Çocuğu 1. 74 uzattılar. . .

yanıt0
yanıt0
1907:

Ot cinconlar bir insan bu kadar kıskanılmaz , yarın cincona geliyorum dese Heylekini dikersiniz florya''ya

1
0
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

Uefa, Cas ve Yargı''ya karşı arkamızda duran, herkesin takdirini kazanmış bir Federasyon başkanımız ve takımımıza gönül vermiş, desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız arkamızda olduğu sürece fenerbahçemizin şampiyonluğuna kimse mani olamaz!!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title