Haberler

TFF, seçimlerin 18 Temmuz'da yapılacağını resmen duyurdu

Güncelleme:

Süper Kupa maçı sonrası, bazı futbol kulüplerinden gelen tepkilerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), seçime dair yeni bir açıklama yayınladı. TFF, Olağan Mali Genel Kurul'un 18 Temmuz'da seçimli olarak yapılacağını resmen duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın tarihlerini göz önüne alarak 18 Temmuz'da seçime gideceklerini duyurdu.

18 TEMMUZ'DA SEÇİME GİDİYORLAR

Federasyondan yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 27. maddesinin 1. fıkrası hükmü uyarınca, her yılın 31 Temmuz tarihine kadar yapılması gereken olağan genel kurul toplantısının; A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanması ve turnuvanın başlangıç ile bitiş tarihi de göz önüne alınarak, 18 Temmuz 2024 tarihinde seçimli olarak yapılmasına karar verilmiştir." denildi.

TFF, seçimlerin 18 Temmuz'da yapılacağını resmen duyurdu

SÜPER LİG KULÜPLERİ İMZA TOPLADI

Süper Lig kulüpleri, TFF'nin olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için noter onaylı imza toplamaya başladı. Oy kullanma hakkı bulunan delegelerin yüzde 40'ının imza vermesi durumunda, 30 gün içinde seçime gidilmek zorunda. TFF, seçim tarihini 18 Temmuz olarak açıklamıştı ancak Süper Lig kulüpleri seçimin daha önce yapılmasını istiyor. EURO 2024'ten önce seçimin gerçekleşmesini talep ediyor.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ SEÇİMLİ GENEL KURUL KARARINI DUYURMUŞTU

Öte yandan önceki gün Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi "Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim kurulumuzda aldığımız kararla 18 Temmuz'da yapacağımız mali genel kurulumuzu, seçimli genel kurul olarak yapmaya karar verdik." demişti.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Kupa Türkiye Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (18)

Furkan Önder:

Yeni sezonu da türlü türlü oyunlarla başlatıcaklar. Tff olağanüstü genel kurul toplanıp def edilmeli.

155
9
yanıtYanıtla
Orkun Yıldırım:

Aynen Nisan ayı içinde hemen Federasyon seçime gitmesi gerekiyor, artık kulüblerin %70-80 bu federasyon başkanı istemiyor, 15-20 gün içinde yeni Federasyon başkanı seçilmesi gerekiyor. Federasyon başkanı da mutlaka kulüblerin seçmesi gerekiyor. En az 2-3 aday çıkması ve oy çokluğu ile seçilmesi gerekiyor. Seçim adı altında " Atama " istemiyoruz, Kulüblerin hepsinin katılacağı Gerçek bir Seçim istiyoruz.

yanıt38
yanıt2
Murat Çengel:

giderken bile inat ediyorlar

119
6
yanıtYanıtla
Gokhan selçuk:

İnsanda biraz onur olur. Direk istifa etmesi gerekir. Şayet edemiyor ise görevden alınması şarttır. Diğer türlüsü düşünülemez

97
5
yanıtYanıtla
Deniz Soldado:

Asıl soru şu: Tüm ülke seni sevmiyor, beceriksiz ve basiretsiz görüyorsa neden direnirsin? Bir nefret silüetine dönüşmüş bir kişi kendisi. Tam olarak ne oluyor TFF içinde?

yanıt50
yanıt3
Cengiz yılmaz:

Allah herkese onur vermiyor demekki

76
2
yanıtYanıtla
Murat DEMİR:

Kimin hakkına bilerek ve isteyerek giriyorsanız rabbim yanınıza bırakmasın

59
0
yanıtYanıtla
Sansasyonel Salvo:

Fenerbahçe her zaman dik durur . Yalaka sevmez. Yenilirse de hakkıyla yenilir . Ama kahpeliğe geçit vermez . Bu böyle biline .

37
17
yanıtYanıtla
A Alkan:

Kulupler imzayı topladığı gün naşşşş

50
0
yanıtYanıtla
Uğur Dindar:

Kadronun hepsi hemen gitmeli türk futbollunu bitirdiler

29
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title