Haberler

Gençlik ve Spor Bakanlığından Aksaray'a müjde

Güncelleme:

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşerek Aksaray'a spor alanında yatırım, iyileştirme ve 100 adet basketbol potası sözü aldı.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşerek Aksaray'a spor alanında yatırım, iyileştirme ve 100 adet basketbol potası sözü aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında yapılan toplantıda Aksaray'ın genç ve dinamik nüfus yapısı belirtilerek, spor tesislerinin iyileştirilmesi ve ek spor tesislerin yapılması gibi birçok konu masaya yatırıldı. Yapılan görüşmelerle ilgili açıklamada bulunan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, sağlıklı nesillerin yetişmesinde ve toplumsal barışın sağlanmasında sporun önemli bir araç olduğunu ve bu ortamın oluşturulması konusunda ne gerekiyorsa yapmaya gayret ettiklerinin altını çizerek, "Gençlik ve Spor Bakanımız ile Aksaray'ımız için yeni stad yapılması, mevcut stadların iyileştirilmesi, tüm ilçelere halı saha yapılması, belirli bölgelere spor aletlerinin yerleştirilmesi, gençlik merkezi yapılması, stadtaki protokol koltuklarının yenilenmesi, dağılan spor kompleksine sentetik saha yapılması, okul bahçelerinin spor alanlarına çevrilmesi, yüzme bilmeyen kimse kalmasın projesine destek verilmesi, ilimizdeki spor alt yapısının güçlendirilmesi, yine Aksaray'a 100 adet basketbol potası gönderilmesi gibi konular görüşüldü. Bakanımıza ilimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca davetimizi kırmayan Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu en kısa zamanda da ilimize geleceğini ifade etti" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Altınsoy Mehmet Kasapoğlu basketbol Aksaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title