Haberler

Gençlerde Final Maçı

Güncelleme:

Yeni Diyarbakırspor U- 14, Kayapınar Belediyespor U – 14 ile final maçını oynayacak

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'un alt yapı takımlarından U – 14 takımı, gelecek hafta Salı günü Kayapınar Belediyespor ile final maçı oynayacak.

Yeşil – Kırmızılı kulübün alt yapı sorumlusu Enver Aylak, yaptığı açıklamada, "Yeni Diyarbakırspor olarak alt yapıya büyük önem veriyoruz. Gençlerimizde gittikçe başarılı oluyorlar. U – 14 takımımız son maçını yani final maçını Salı günü Kayapınar belediyespor ile oynayacak. Galip gelen takım Play – Offa çıkacak. Biz yeni Diyarbakırspor olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımımız şu ana kadar oynadığı maçlarda başarılı sonuçlar aldı. Son şansını da final karşılaşmasında ortaya koyacak. Önemli olan hak eden takımın kazanmasıdır" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Kayapınar Belediyespor Diyarbakırspor Yerel Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title