Haberler

Genci Yaşlısı Su Sporlarında Buluştu- Ünye'de Su Sporları Festivali Başladı

- Genci yaşlısı su sporlarında buluştu Ünye'de su sporları festivali başladıORDU - Ordu Ünye Belediyesi ve Ünye Su Sporları Kulübü Derneği tarafından organize edilen su sporları festivali başladı.

- Genci yaşlısı su sporlarında buluştu

Ünye'de su sporları festivali başladı

ORDU - Ordu Ünye Belediyesi ve Ünye Su Sporları Kulübü Derneği tarafından organize edilen su sporları festivali başladı.

Ünye'de turizmi tanıtmak ve turist kazandırmak amacıyla Ünye su sporları festivali düzenlendi. Ünye İskelesi'nde başlayan etkinlikleri izlemek için sabah erken saatlerden itibaren festival alanına akın eden vatandaşlar, renkli görüntüler oluşturdu. Yaklaşık 70 sporcunun katıldığı etkinlikte kano, su topu, yüzme, motor yarışı, yağlı direk, ördek yakalama yarışları gerçekleşti.

Her sene düzenleyeceğiz

Su sporlarının Ünye turizmine katkısı olacağını söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Düzenlenen festivalin adını su sporları festivali koyduk. Çünkü Ünye denizin ve mavinin buluştuğu bir şehir olarak bu gibi etkinliklere ev sahibi yapmaktadır. Ünye'de turizm ve sosyal etkinlik alanlarının genişletilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hangi yaş olursa olsun, sporun gerek sağlık açısından gerek sosyal bir faaliyet açısından şehrin önemli noktasını bütünleştirdiğini görüyoruz. Bu sebeple Ünye'de spor alanları için gerek etkinliklerimiz ile sporcularımızı desteklemek açısından her sene bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

"Ünye su sporları için elverişli bir şehir"

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile birlikte kano yarışına katılan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, "Ünye su sporları festivali çok iyi ve birçok ilginç spor ve oyunlar var. Turizm şehri Ünye'de 6 dalda yapılan yüzme, su topu, kano, motor yarışı, yağlı direk ve ördek yakalama gibi gerçekleştirilen sporlarının şehrin önemine katkı sağlayacaktır. Genç yaşlı demeden yapılan sporların sağlık ve turizm alanında etkili olmasıyla beraber Ünye'nin illere göre daha fazla etkinliği olduğunu görüyoruz. Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Su Sporları Festivali'nde yüzmede birinci Habib Köse, ikinci Sedat Aydın, üçüncü ise Sefa Çavuşoğlu oldu. Kanoda birinci Alihan Özkan, ikinci Betül Güneysu oldu. Orta yaş kanoda birinci Mehmet İhtiyaroğlu, ikinci İsmet Küçükoğlu, üçüncü ise Mustafa Şimşek oldu. Düzenlenen yağlı direk yarışında ise Özkan Yıldız birinciliği elde etti. Motor yarışlarında birinci Orhan Alp, ikinci Ahmet Bozkurt oldu.

Program sonunda Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ordu Ünye Spor Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim? Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri? Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Melisa Aslı Pamuk soyadını neden değiştirdi? #128141 17 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128250 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Hipermetrop nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir?
Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title