Haberler

Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri Başlıyor

Güncelleme:

Alanya Belediyesi'nin her yıl düzenlediği Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri için geri sayım başladı. 12-13 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek ve birbirinden ünlü pehlivanların kol bağlayacağı 17. Gökbel Güreşleri'nde ünlü sanatçılar Ankaralı Ayşe ve Sibel Can ücretsiz halk konseri verecek.

Alanya Belediyesi'nin her yıl düzenlediği Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri için geri sayım başladı. 12-13 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek ve birbirinden ünlü pehlivanların kol bağlayacağı 17. Gökbel Güreşleri'nde ünlü sanatçılar Ankaralı Ayşe ve Sibel Can ücretsiz halk konseri verecek.

17. Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl 12-13 Ağustos'ta başlayacak. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, heyecanla beklenen Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıkların başladığını belirtti. Başkan Yücel, iki gün boyunca birbirinden çeşitli stantların açılacağı, farklı etkinliklerin gerçekleşeceği Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin ilk gününde ücretsiz halk konserinin yapılacağını, ikinci gün ise Gökbel Güreşleri'nin gerçekleştirileceğini belirterek bütün vatandaşları bu unutulmayacak güreş şölenine davet etti.

Ankaralı Ayşe ve Sibel Can Alanyalılar ile buluşacak

17. Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin ilk gününde ünlü sanatçılardan önce Ankaralı Ayşe lakaplı Ayşe Dinçer, ardından ise Sibel Can en sevilen şarkılarını Alanyalılar için seslendirecekler.

Kırkpınar'ın başpehlivanları kol bağlayacak

İkinci gün ise yağlı pehlivan güreşleri gerçekleştirilecek. Güreşlere, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kırkpınar'ın başpehlivanları da katılacak. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin bu yıl ki şampiyonu olan Yusuf Can Zeybek başta olmak üzere 50'yi aşkın başpehlivan da katılacak. Toplamda ise bin pehlivan Gökbel er meydanında kol bağlayacak.

Başkan Yücel'den Gökbel'e davet

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, iki gün boyunca şölen havasında geçecek Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne tüm Alanyalıları ve sporseverleri davet etti. Başkan Yücel, "Yaylaların yaylası, Gökbel'de bu yıl 17.'si düzenlenecek Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerimize tüm Alanya halkını ve sporseverlerimizi ata sporumuza sahip çıkmaya, bu coşku ve heyecana ortak olmaya davet ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Alanya Belediyesi Sibel Can Alanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title