Haberler

Gaziantep haberi! Geleceğin jimnastikçileri Şahinbey'de yetişiyor

Güncelleme:

Gaziantep haber: Şahinbey Belediyesi'nin Binevler Sosyal Tesisindeki jimnastik salonunda devam eden yaz dönemi kurslarına çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Şahinbey Belediyesi'nin Binevler Sosyal Tesisindeki jimnastik salonunda devam eden yaz dönemi kurslarına çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı olarak Binevler Mahallesi'nde hizmet veren tesiste her yaştan vatandaş için gerçekleştirilen kurslar tüm hızıyla sürüyor. Binevler Sosyal Tesislerinde, nezih bir ortamda eğitim alan 125 çocuk her gün 4 seansta jimnastik eğitimi alıyor. Uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen eğitimlerle geleceğin jimnastikçileri Şahinbey'de yetiştiriliyor.

"Çocukları internet bağımlılığından uzaklaştırıyoruz"

Binevler Sosyal Tesisinde jimnastik eğitmeni olarak görev yapan Ayşe Yalçın, çocukların bu sporla birlikte zamanlarını daha iyi değerlendirildiğini ifade etti. Çocuklara yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri için jimnastik eğitimi verdiklerini aktaran Yalçın, "Günümüzde çocuklar tablet, telefon ve internet bağımlılığına yakalanmış durumda. Onların daha da sosyalleşmesi ve spora yönlenmesi için haftanın her günü 125 öğrenciye Binevler Sosyal Tesisinde jimnastik eğitimi veriyoruz. Bu spora çok fazla ilgi var anneleriyle birlikte spora gelen çocuklarımız var. Anneler fitness yaparken çocuklarda jimnastik yapıyorlar" dedi.

"Tatilimizi en iyi şekilde değerlendiriyoruz"

Kursa gelen öğrenciler ise jimnastik yaparak tatillerini en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, "Yaz tatilini jimnastik yaparak değerlendiriyoruz. Burada yeni arkadaşlar edindik. Buraya gelmediğimiz zamanlarda evde canımız çok sıkılıyor. Jimnastik sporu yapmaya başladığımızdan bu yana telefon ve tablet alışkanlıklarımızdan uzaklaştık" diye konuştu.

Şahinbey Belediyesi yaz dönemi kurslarında jimnastiğin yanı sıra çocuklar için atletizm, basketbol, futbol, jimnastik, karete, okçuluk, tekvando, voleybol, akıl oyunları, ayak tenisi, florr corling, yüzme, kick boks, bocce, wushu, dart, masa tenisi ve satranç kursları düzenleniyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şahinbey Belediyesi Binevler Mahallesi Şahinbey Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title