Haberler

Gaziantep FK Asbaşkanı Müslüm Özmen'den çarpıcı iddia: Necati Ateş, tribünde bizi dövmeye kalktı

Güncelleme:

Gaziantep FK Asbaşkanı Müslüm Özmen, Galatasaray maçının son anlarında yaşanan gerilim ile ilgili konuştu. Özmen, Necati Ateş ile ilgili "Necati Ateş tribünde bizi dövmeye kalktı. Gözü hiçbir şey görmüyordu, üzerimize doğru geliyordu" dedi.

Gaziantep FK Asbaşkanı Müslüm Özmen, Galatasaray maçı sonrasında yaptığı açıklamada Necati Ateş'in kendilerine saldırmaya çalıştığını söyledi.

İşte Müslüm Özmen'in yaptığı açıklamalar;

Maç esnasında yaşanmasını istemediğimiz olaylar oldu. Biz hakemlerle ilgili hiç konuşmadık, sadece Gençlerbirliği maçında itirazlarımız olmuştu. Hala da hakemlere saygımız devam ediyor. Gördüklerini çalsınlar yeter. İptal edilen gol kararı yanlıştı, bir takım faullerde Galatasaray lehine karar verildi. Oyunu soğuttular, uyarmadı.

"4 KİŞİ MAÇI YÖNETİYOR"

Fatih Terim de yedek kulübesinde 4 kişi ile birlikte maç idare ediyor. Bizden 1 kişi kafasını çıkardığında hemen uyarılıyor. Bunlar lüzumsuz detaylar.

"NECATİ ATEŞ DÖVMEYE KALKTI"

Tartışmalar sırasında Necati Ateş, bizim yardımcı hocaların üzerine yürümeye kalktı. Atlayıp, dövmeye geliyordu. Son anlarda Abdurrahim Albayrak'ın yanından ayrıldım, takıma sahip çıkmak için yanların gitti. Olayları sakinleştirmeye çalıştım. Takıma sahip çıkmak için kulübüne arkasından maçı izledim.

Gaziantep FK Asbaşkanı Müslüm Özmen'den çarpıcı iddia: Necati Ateş, tribünde bizi dövmeye kalktı

"ÜZERİMİZE YÜRÜDÜ"

Necati Ateş'in gözü hiçbir şey görmüyordu, üzerimize doğru geliyordu. Güvenlik görevlileri ve sağduyulu Galatasaraylı arkadaşlar, olayları engelledi.

"GALATASARAYLILAR BİZE 'ŞAMPİYON MU OLACAKSINIZ?' DEDİ"

Kimin şampiyon olacağı umurumda değil. Biz iyi sonuçlar almak istiyoruz. Biz her maça asılacağız. Necati Ateş'in saldırmasını net şekilde gördüm. Galatasaray yöneticileri ve yedek kulübesinden bazıları 'Şampiyon mu olacaksınız?' dedi. Biz Galatasaray'a maçı mı bırakacağız, bana ne şampiyonluktan.

"KİM ŞAMPİYON OLURSA OLSUN"

Camialar arasında gerginlik olsun istemiyorum. Galatasaray ilgili görüyorsa, Gaziantep'in de Rize'nin de Antalya'nın da emeği var. O zaman bırakalım dört takım oynasın! Yıllardır Türkiye'de aynı laflar, 'Şampiyon mu olacaksınız?' Biz işimize saygı duyuyoruz, 2,5 milyonluk şehre bir saygımız var.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Necati Ateş Galatasaray Gaziantep Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (9)

Kelmahmuthoca:

Klasik cincon taktikleri işte.Yıllarca böyle götürdüler.Himmet ve yardım kısmen kesilince gardları düştü.Ama hala eskisi kadar sözleri geçmese de yinede hala etkinler bence

12
2
yanıtYanıtla
134:

ulan öylede şu direnci hırsı hangi takıma gösterdiniz fenerden iki maçta 7 gol yediniz bjk ha keza öyle ts öyle olabilir yenersin yenilirsin ama o maçlarda neden bu kadar yırtmadınız bir yerlerinizi

2
7
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

Kardeş o maçlarda hakemler adamlarda hal bırakmıyordu ki dirensinler. Bu maçta hakem onlara çalışınca dirençleri artıyor haliyle

yanıt0
yanıt2
Enes:

Necati terbiyesizlik yaptin seni antepde boylemi karşiliyorlar ahlaksizlik seninki guzel antebimin insanina yakişmayacak hareket yaptin

5
0
yanıtYanıtla
uğur:

Birader Antepe laf yok sonuna kadar katılıyorum ama sizin yedek kulübesi maç boyu 1. dakkadan bitene kadar çığlık kavga kıyamet gerdiler ortalığı seyret tekrarını sanırsın CL finaline çıkmış Antep karşısında düşman var ki GS Antepi sever en çok GS taraftarı vardır üç büyükleri kıyaslasan Antepte

yanıt1
yanıt0
kız necati:

necatiiiii, bi daha yapma be.

3
0
yanıtYanıtla
alıştınız tabi alavere dalavereyle maç kazanmayı:

mustafa

3
0
yanıtYanıtla
musa:

hasan şaş gitdi necati geldi hadi bakam türk futboluna hayırlı olsun

3
0
yanıtYanıtla
vb:

taraftarı bunlar yönlendirip gaza getiriyomuş demek ki. yok seyircisiz maçta kavga yok seyircisiz maçta trübünden oyuncuya bi şey atarlar demba ba ya vb.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title