Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Galibiyet Peşinde

Kulübü Başkanı Göksen: "Kendi saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanıp Pendik'i yenmek istiyoruz"

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, kendi sahasında oynayacağı Pendik Belediyesi maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, hazırlıklarını Kamil Ocak Spor Salonu'nda antrenör Erdinç Kılıç nezaretinde sürdüren Gazintep temsilcisi, bu maçı da kazanıp galibiyet serisini ikiye çıkarmayı hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, lige iyi başlangıç yaptıklarını ve zorlu Şanlıurfa deplasmanından önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti. Aynı başarıyı Pendik Belediyesi karşısında da göstermek istediklerini ifade eden Göksen, şunları kaydetti:

"Kendi saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanıp Pendik'i yenmek istiyoruz. Yeni gelen arkadaşlarla daha iyi bir ekip olduk. Bunu geçen hafta Şanlıurfa maçında gösterdik. Maçın ilk periyotlarında geriye düşmemize rağmen son periyotta toparlandık ve maçı kazanmasını bildik. Pazar günü de taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz." - Gaziantep

Kaynak: AA / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Garanti Bankası Ünsal Göksen Pendik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title