Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Hedef Galibiyet

Bank Asya 1'inci Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın evinde konuk edeceği Akhisar Belediyespor karşısında hedefini galibiyet olarak belirledi.

Bank Asya 1'inci Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın evinde konuk edeceği Akhisar Belediyespor karşısında hedefini galibiyet olarak belirledi.

GASKİ Tesisleri'nde teknik direktör Bünyamin Süral yönetiminde yapılan bugünkü antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Mavi beyazlı futboycular, sezon başındaki play off hedeflerinden sapmadıklarını belirttiler. Geçen hafta Boluspor karşısında alınan galibiyetin kendileri açısından büyük bir moral olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Ünsal Göksen ise şöylededi:

"İki hafta üst üste puan kayıplarının ardından elde edilen galibiyet doğrusunu söylemek gerekiyorsa bize ilaç gibi geldi. Zamanında kazanılmış bir galibiyet. Bu nedenle teknik ekibimizi ve futbolcularımızı sergiledikleri performanstan dolayı kutluyorum ama artık o maça takılmamamız gerekiyor. Yarın Kamil Ocak Stadyumu'nda bir başka zorlu rakibe karşı daha mücadele edeceğiz. Akhisar Belediyespor'un bu sezon gösterdiiği başarı ortada. Küçümsenecek, yabana atılacak veya ciddiye alınmayacak bir takım değil. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılmış, orada da rakibimizin ne kadar güçlü olduğunu görmüştük. İyi mücadele ederek galip gelmek istiyoruz."

Kulüp içerisindeki sistemin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Ünal Göksen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un en güzel avantajı iyi bir sistem üzerine oturması ve bu sistemin sorunsuz bir şekilde devam etmesidir. Bizler futbolcularımızı maddi ve manevi bir şekilde ne kadar memnun edersek, onlar da önce şehrimizin, sonra taraftarlarımızın ve daha sonra da bizlerin yüzünü güldürüyor. Genç, dinamik ve Türk futboluna her zaman hizmet edebilecek oyuncuları da kazandırırsak bizlerin de ülke futboluna katkısı oluyor ve bu da üzerimize düşen görevimizi yapmamıza vesile oluyor."

FOTOĞRAF - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Akhisar Belediyespor Ünsal Göksen Bank Asya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title