Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Boluspor Maçının Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Hakan Kutlu'nun açıklamaları-Cüneyt Karakuş'un açıklaması Maçın ardından- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kutlu: "Bu kadar çok hakem şanssızlığının yaşandığı bir maçta beraberliği, alınmış bir puan olarak görüyorum"- Boluspor Teknik Direktörü Karakuş: "İlk devrede farkı 2'ye, 3'e taşıyabilseydik ortaya daha farklı bir durum çıkardı" Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, PTT 1. Lig'de 2-2 berabere kaldıkları Boluspor maçına ilişkin, "Bu kadar çok hakem şanssızlığının yaşandığı bir maçta beraberliği, alınmış bir puan olarak görüyorum" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hakan Kutlu'nun açıklamaları- Cüneyt Karakuş'un açıklaması Maçın ardından- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kutlu: "Bu kadar çok hakem şanssızlığının yaşandığı bir maçta beraberliği, alınmış bir puan olarak görüyorum"- Boluspor Teknik Direktörü Karakuş: "İlk devrede farkı 2'ye, 3'e taşıyabilseydik ortaya daha farklı bir durum çıkardı" Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, PTT 1. Lig'de 2-2 berabere kaldıkları Boluspor maçına ilişkin, "Bu kadar çok hakem şanssızlığının yaşandığı bir maçta beraberliği, alınmış bir puan olarak görüyorum" dedi.Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Boluspor karşısında ligin başından bu yana oynadıkları 8 maçın en kötü başlangıcını yaptıklarını söyledi.İlk yarıda rakibin daha etkili pozisyonlar ürettiğini belirten Kutlu, "İkinci yarı galibiyete yakın taraf bizdik. Maçı da galibiyetle bitirmemiz gerekiyordu. Hatalarımıza bakacağız. Daha iyi oynamaya, daha üretken olmaya çalışacağız" diye konuştu.Ligde tecrübesi olmayan hakemlere Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un iç saha maçlarında tecrübe kazandırıldığını iddia eden Kutlu, bu maçta da 3 penaltı pozisyonuna düdük çalınmadığını ileri sürdü. - Boluspor cephesi Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş da takımıyla ilk deplasman maçına çıktığını söyledi.Ligin tepesindeki bir takıma karşı oynamanın zor olduğunu ifade eden Karakuş, "Lige verilen arada iyi çalıştık. Çıkışımız vardı, bunu iyi futbolla devam ettirmek istiyorduk. Maçta da iyi oynadık. İlk devrede farkı 2'ye, 3'e taşıyabilseydik ortaya daha farklı bir durum çıkardı" ifadelerini kullandı.İkinci devrenin ilk bölümlerinde konsantrasyon kaybı yaşadıklarını dile getiren Karakuş, sonrasında toparlandıklarını ve maça denge getirdiklerini anlattı.İki takımın da kazanmak için mücadele verdiğini vurgulayan Karakuş, "Keyifli, güzel bir oyun oldu. Puan aldığımıza sevinelim mi üzülelim mi bilmiyorum aslında. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u da tebrik ediyorum. Oyunu çirkinleştirmediler ve sonuç 2-2 oldu" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Cüneyt Karakuş Hakan Kutlu Boluspor Spor Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Bakmadan Geçme

İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL? YKS öncesi ÖSYM uyardı! #128226 ÖSYM adaylara hangi uyarılarda bulundu? CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 HAZİRAN CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün neler satışa çıktı? Araç aksesuarları, bisiklet, tencere seti... TYT saat kaçta başlıyor? TYT saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? CUMA MESAJLARI 7 HAZİRAN: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 8-9 HAZİRAN | Hafta sonu hava sıcaklığı kaç derece olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? Zilhicce ayı ne zaman başlıyor? Zilhicce orucu ne zaman tutulur? Zilhicce ayında hangi ibadetler yapılır? Memur, SSK ve BAĞ-KUR emeklileri Temmuz maaş zam oranı belli oldu mu? 2024 Temmuz zam oranı ne olacak?
Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title