Haberler

    Garcia'dan 20 Milyon Avroluk Teklife Ret

    Espanyol forması giyen Sergio Garcia'nın, Çin'in Hebei Fortune Kulübü'nden gelen 20 milyon avroluk transfer teklifini reddettiği açıklandı.

    İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Espanyol forması giyen 31 yaşındaki golcü Sergio Garcia'nın, Çin'in Hebei Fortune Kulübü'nün 20 milyon avroluk transfer teklifini reddettiği bildirildi.

    Sergio Garcia'nın menajeri Xavi Diaz, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, Garcia'nın Sırp Radomir Antic'in teknik direktörlüğünü üstlendiği Çin'in Hebei Fortune Kulübü'nden gelen 2 yıllık transfer teklifini kabul etmediğini Espanyol Kulübü'ne ilettiklerini belirtti.

    Garcia'ya her zaman teklifler geldiğini ancak futbolcunun Espanyol'a çok bağlı olduğunu vurgulayan Diaz, "Düşünüp, en iyisinin burada devam etmek olduğuna karar verdik. Sözleşmesini yeniledikten sonra sadece Espanyol'da devam etmeyi ve her şeyini takıma vermeyi düşünüyor" dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Çin Halk Cumhuriyeti Sergio Garcia La Liga Hebei Spor Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title