Haberler

Galatasaraylı Tarık Çamdal, 2. Lig Takımı Fatih Karagümrük'le Görüşüyor

Güncelleme:

Galatasaray'da "istenmeyen adam" ilan edilen Tarık Çamdal, devre arasında transfer olmak için Fatih Karagümrük'le görüşüyor.

Galatasaray'da 2014 yılında Eskişehirspor'dan 4 milyon 750 bin avro ödenerek büyük ümitlerle alınan ancak "İstenmeyen adam" hâline dönüşen Tarık Çamdal ile sonunda yollar ayrılıyor.

"800 BİN EURO AL, GİT" TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Geçen sezon Süper Lig'de hiç oynamadan 1,5 milyon avroyu kapan savunma oyuncusu yaz transfer döneminde de gitmeye yanaşmamıştı. Bu sezonki ücreti 1,6 milyon avro olan Tarık, "800 bin avro ödeyelim, yolları ayıralım" teklifine 'tamam' dedi.

Tarık Çamdal'ın Spor Toto 2. Lig'de mücadele den Fatih Karagümrük ile görüştüğü öğrenildi.

(Türkiye)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Eskişehirspor Tarık Çamdal Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (32)

veysel sarı:

sakın ha tarık baba gitme sen düzelirsin 1 yıldaha kal sana sans vermiyolar kardes

18
5
yanıtYanıtla
Hakan:

Adam hayatının sözleşmesini yapıp gitti. . 3 sene lay lay oynar. . Gerisi hikaye

19
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Paşam afiyet şeker olsun. O para sana helal . Suç sende değil seni alıp gönderemeyende. Gs yi bu mal yönetimler buraya getirdi .

17
1
yanıtYanıtla
Atabey:

O aldığın 30 milyon tl yi yiyemezsin. Takıma hiçbirşey vermedin yan gelip yattın..

6
7
yanıtYanıtla
Alper:

Bu adamın helal haram kavramı olsa aldığım parayı hakediyormuyum helal mi diye dusunse çoktan giderdi demekki öyle bir hassasiyeti yok yazıklar olsun

7
6
yanıtYanıtla
Gssssssssssssssssssssssss:

Ulen Gidin Bakin Sizin O büyük Camia dediginiz ve Baskanlarinin 2 Kuzuyu Güdemeyecegi Takimlar Hala Hangi teknik Direktörlerin Maasini Takir Takir ödüyorler Adamlar GS FB nin adini Bile unuttular bir tek Hesaba Yatan Paralari Aliyorlar , Birde Bakin Türkiyeden kac Tane Klüb UEFA da mahkemelik

yanıt4
yanıt0
Ozyy:

Ulan arkadaş oynayan adamlar 1 sene paralarını alamamış bu adam oynamadan nasıl alıyor tıkır tıkır?

11
0
yanıtYanıtla
SADO:

karagümrüğü senmi yaktın ulan

10
1
yanıtYanıtla
MTT:

iyi bir futbolcu olsaydı süperlig takımları ile görüşürdü, hatta benev yada beştaş hemen kapardı. Artıklarımızı topluyorlar ya ondan oyle dedim. :)) Örnek çok geçmişe bakın emre, mehmet topal, caner sadece ir kaçı

3
7
yanıtYanıtla
marco van basten:

haram zıkkım olsun utanmadan konusuyor bir de

3
6
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title