Haberler

Galatasaraylı Sinan Bolat, Türkiye'nin En Pahalı Yedek Kalecisi

Güncelleme:

1.3 milyon euroluk ücreti ile Türkiye'nin en pahalı yedek kalecisi olan Sinan Bolat, 5 maçta çekilen 25 şuttan 10'unun ağları bulmasına engel olamadı.

Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin özellikle Galatasaray'a attığı ilk golde büyük hatası olan Sinan Bolat genel performansıyla da sarı kırmızılılara hayal kırıklığı yaşattı.

25 ŞUTUN 10'U GOL OLDU

Sabah'ın haberine göre; 1 milyon 300 bin Euro'luk ücreti ile Beşiktaş'ın as kalecisi Tolga Zengin'den (1.25 milyon Euro) bile fazla kazanan Sinan Bolat, bu sezon oynadığı 5 karşılaşmada kalesinde 25 şut görürken bunların 10'un gol olmasını engelleyemedi.

YÜZDE 40'LIK ORTALAMA YAKALADI

Forma giydiği karşılaşmalarda yüzde 40'lık gol yeme ortalamasını ulaşan Galatasaray'ın file bekçisi, geçtiğimiz sezon Kayserispor ile çıktığı son 5 maçta da rakiplerin 25 şutunun 11'inin ağlarla buluşmasını izin vererek yüzde 42'lik bir ortalama yakalamıştı. Kayserispor yönetimi de küme düşmelerine neden olduğu gerekçesiyle Sinan'ı mahkemeye vereceklerini açıklamıştı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Sinan Bolat Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

semih ÖZKANMobil-ANDROID:

yazık paraya bundan kaleci olmaz

10
1
yanıtYanıtla
İnsan:

Bu oyuncuyu tarnfer eden akla şaşarım ya yazık günah bu 2. lig bile lüks bu adama

11
0
yanıtYanıtla
bora:

gönderin gitsin bi halta yaramıyo

9
0
yanıtYanıtla
ilgincMobil-ANDROID:

net söylüyorum kova altyapida hicmi kaleci yok alt liglerde hicmi kaleci yok 10 top geldi 8 i kesin içerde.

8
0
yanıtYanıtla
Çelik:

Galatasaray''a yakışır. Çocuk oynadıkça form tutuyor. Maç arası çok olduğu için maça ısınamıyor.

0
7
yanıtYanıtla
Aytaç Ataman:

Galatasaraylı bir taraftar olarak bu adama verilen paraya yazık diyorum. 300 tl. ye kombine satmaya çalışıyoruz , ama bu adama verilen paraya bakarak 12, 000 adet kombine satmalıyız. Adam olsa çeker gider zaten, sen en iyisi mi alt yapına güven oradan gelen arkadaşa bu paranın onda birini ver kupa maçlarında onu oynat nasılsa en az Sinan kadar o kalecimizde bir şeyler yapar hatta bana göre daha iyisini yapar. Özünde o gencin gs. lik var çünkü.

4
3
yanıtYanıtla
UYAN TÜRKİYE:

yani bazen cimbomun aldığı oyuncular mükkemmel ama bu sinan bolatta 1 inci kaleci olmaya niyetti olmadığını gösterdi yazık GS nin kasasına acilen gönderilmesi lazım

7
0
yanıtYanıtla
şaban:

yok böyle birşey kaleye kimseyi koymasanız daha iyi bir kaleci bu kadar kötü olamaz bu arkadaş bizim mahalledeki kaleciden ders alsın hey gs yönetimi bu adamı ne pahasına olursa olsun gönderin takımı moralman bitiriyor şinayder maçtan çıkarken nasıl üzgündü gençlerin daha çok isabetli şut çekmeleri gerek

6
0
yanıtYanıtla
optik başkan:

tolga olmasaydı az daha biz alıyoduk la bunu hihihihi iyi itelemişler :))

5
1
yanıtYanıtla
KapakciMobil-ANDROID:

Kimsenin kimseye sabri yok ya.Adam çok sans bulamiyor.Ayrıca sanki diğer kulüpler bos oyuncu almiyo hic...

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title