Haberler

Galatasaraylı Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayına Fenerbahçe formasıyla çıktı

Güncelleme:

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan ve F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde "Sana o programda böğürme görevini mi veriyorlar?" dediği futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yayımlanan Beyaz Futbol yayınına Fenerbahçe forması ile çıktı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın bu hali izleyenleri şaşkına çevirirken, giydiği eşofmanda ve taktığı maskedeki Galatasaray logoları dikkat çekti.

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yayımlanan Beyaz Futbol yayınına Fenerbahçe forması ile çıktı.

Bu hafta oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'yi destekleyecek olan Kütahyalı, yayına Fenerbahçe formasıyla çıkıp Fenerbahçe marşı söyledi. Beyaz TV spor müdürü Onur Yıldız'ın şaşkınlıkla baktığı Kütahyalı, tüm izleyenleri de şaşkına çevirdi.

Galatasaraylı Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayına Fenerbahçe formasıyla çıktı

EŞOFMAN VE MASKEDE GALATASARAY LOGOSU VAR

Kütahyalı'nın Fenerbahçe forması giymesine karşın maskesinin ve eşofmanının Galatasaray logolu olması dikkatlerden kaçmadı.

Lider Beşiktaş ve Galatasaray arasında 2 puan fark olmasından dolayı Fenerbahçe'yi destekleyen Kütahyalı, sosyal medyada çok konuşuldu.

ALİ KOÇ'LA KONUŞMASINI ANLATMIŞTI: SANA BÖĞÜRME GÖREVİNİ Mİ VERDİLER?

Rasim Ozan Kütahyalı geçtiğimiz günlerde Derin Futbol programında, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la Taylan Bilgel'in cenazesinde aralarında geçen sohbeti anlatmıştı. Kütahyalı, Ali Koç'un kendisine "Sana o programda sürekli böğürme vazifesi mi verdiler" dediğini belirtmişti.

Öncelikle Ali Koç ile Nagehan Alçı'nın sohbet ettiğini belirten Kütahyalı, Koç'un Alçı'ya, "Kocan gibi adamlar oldukça işimiz kolay değil. Sürekli taraflı ve yanlı yorum yapıyorlar" dediğini söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500

Yorumlar (59)

214214:

şu çöpleri temizleyin kanallardan

23
0
yanıtYanıtla
Ua 34:

BİR TÜRK OLARAK ,BOŞNAK KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIM ROK ,ETTİĞİN AHLAKSIZ LAFLARI UNUTMADIK BOŞNAKLARA !

18
3
yanıtYanıtla
Beyaz tv:

Suda adam diye çıkarıyorlar tv.ye spor programından başka her şeye benziyor.

16
2
yanıtYanıtla
yavuz 66:

sen tam bir korkakmışşın rezil ettin kendini tüm gs taratarının önünde hiçbir itibarın lalmadı rüzgar nereye sen oraya rezi herif

15
3
yanıtYanıtla
turkum:

Vasifsiz

15
0
yanıtYanıtla
Ua 34:

ROK VE FATİH ALTAYLI GİBİLER YOK HÜKMÜNDEDİR!

12
3
yanıtYanıtla
FATİH ALTAYLI:

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER

yanıt0
yanıt0
Doğrucu Davud:

Böyle insanları ısrarla programa çıkaran zihniyete şaşıyorum toplumun neredeyse tamamının nefret ettiği bir kişiyi niye ısrarla programa çıkarırsın gündem yaparsın. Bu adamın ne bilgisi ne ayrıcalığı var. Patavatsızlığa niye bu kadar pirim veriyorsunuz. Bende mi sorun diye tanıdığım tanımadığım bir sürü kişiye sordum hepsi benimle aynı fikirde. Eee o zaman kim istiyor bunu? Ben açıkçası bu adamdan sonra artık o programı izlemiyorum. Bosnalı göçmenlere dediklerini unutmadık özrüne de ihtiyaç yok.

11
1
yanıtYanıtla
Davuuuud:

bosnacı göçmenlere birşey dediği yok. Laf agzından çıkarken ne demek istediğini anlamak için zeki olmaya gerek yok.

yanıt0
yanıt0
Bu adam ne is yapar????:

Gercekten bunun gorevi nedir?Yani gazeteci mi, yorumcu mu, arastirmaci mi?Yoksa ara sira kufurlu sozler soyleyip tum Turkiye den tepki alarak gundemde mi kalmaya calisiyor?

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title