Haberler

Galatasaraylı Kulübü'nden "Van İçin 1'iz" Projesi

Galatasaray Kulübü'nün, tekerlekli sandalye, erkek ve kadın basketbol takımı oyuncuları, "Van İçin 1'iz" sosyal projesi kapsamında Van'a geldi.

Galatasaray Kulübü'nün, tekerlekli sandalye, erkek ve kadın basketbol takımı oyuncuları, "Van İçin 1'iz" sosyal projesi kapsamında Van'a geldi.

İstanbul'dan özel bir uçakla Van Ferit Melen Havaalanı'na inen sarı-kırmızılı basketbolculara, Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri Sedat Doğan ve Emir Sarıgül ile Galatasaray Spor Kulübü Sportif A.Ş. Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan eşlik etti.

Havaalanında düzenlenen basın toplantısında konuşan Van Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, Galatasaray camiasını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Galatasaray'ın spor kulübü olma özelliğinin dışında bir eğitim kurumu da olduğunu dile getiren Yüzer, Van halkının bu ziyaretten dolayı büyük moral bulacağını söyledi.

Lütfü Arıboğan ise, Van'a depremde yaşanan üzüntüleri hatırlatmak için değil, moral vermek için geldiklerini belirtti.

Arıboğan, camia olarak Türkiye'nin sorunlarıyla ilgili ciddi hassasiyetlerinin olduğunu aktararak, "Türkiye'nin sorunlarının çözümünde sporun önemli rol oynadığını biliyoruz. Türkiye'nin kulübü olarak, ülkemizin her yerinde olmak istiyoruz" dedi.

Galatasaylı Yönetici Sedat Doğan, toplumdan aldıklarını topluma verme çabasında olan bir camia olduklarının altını çizerek, "Van'da büyük yaralar açıldı. Bu yaraları devletimiz sardı. Psikolojik yaraları da sarmak bizim işimiz.

'Orada bir köy var uzakta, gitmesek de,görmesek de, o köy izim köyümüz' diye bir şiirimiz var. Biz onun ötesine geçiyoruz. Biz buraya sadece Galatasaray için gelmedik. Hangi takımı tutarlarsa tutsunlar, bütün vatandaşlarımız için geldik" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı kulübün bir diğer yöneticisi Emir Sarıgül ise, Van halkının her zaman gönüllerinde olduğunu belirtmek için buraya geldiklerini kaydetti.

-Basketbolcular depremzede çocukları ziyaret etti-

Galatasaraylı basketbolcular, depremzede çocuklarla biraraya gelmek için Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Burada, çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan sarı-kırmızılı sporcular, öğrencilerle fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı.

Galatasaray Medical Park Başantrenörü Ergin Ataman, Türkiye'de farklı bir başlangıç yapmak için Van'da olduklarını ve buradaki çocuklara mutluluk vermek istediklerini dile getirdi.

Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı oyuncusu Ender Arslan, geçtiğimiz kış aylarının Van için zor geçtiğini belirterek, burada olmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdi. Van'da küçük çocuklarla iyi vakit geçireceklerini aktaran milli basketbolcu, çocuklara güzel bir gün yaşatmak istediklerini ifade etti.

Sarı-kırmızılı takımın milli oyuncusu Furkan Aldemir ise, Van'a insanlara moral vermek için geldiklerini ve mutlu olduklarını söyledi. Milli basketbolcular Ender Arslan ve Fulkan Aldemir, minik öğrencilerle bir süre basketbol oynadı.

Muhabir: Erkan Tiryaki / Ersin Şiyhan

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - VAN

Kaynak: AA / Spor

Lütfi Arıboğan Sedat Doğan Türkiye Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title