Haberler

Galatasaray, Wesley Sneijder'in Juventus'a attığı golü sosyal medyadan paylaştı

Güncelleme:

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçen Juventus zaferinin yıldönümünü Wesley Sneijder'in maçta attığı golün videosunu paylaşarak kutladı. Videoda, "Arena'da Sneijder! Türkiye ayakta! Arena ayakta! İstanbul ayakta!" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçen Juventus zaferinin yıldönümünü paylaştığı video ile kutladı.

Paylaşılan videoda Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in galibiyeti getiren golüne yer verilirken videoya "Arena'da Sneijder! Türkiye ayakta! Arena ayakta! İstanbul ayakta!" notu düşüldü. Öte yandan videoda Gazapizm'in "Unutulacak Dünler" şarkısı da kullanıldı.

10 Aralık 2013 tarihinde başlayan Galatasaray-Juventus karşılaşması İstanbul'da o gün yağan ve sahayı beyaza boyayan kar nedeniyle ertesi güne ertelenmişti. 11 Aralık'ta bu sefer öğlen saatlerinde oynanan maçın 86. dakikasında gelişen Galatasaray atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Wesley Sneijder, meşin yuvarlağı ağlara göndermişti.

Galatasaray, Wesley Sneijder'in Juventus'a attığı golü sosyal medyadan paylaştı

2 GÜNDE GELEN ZAFER

Kar yağışı nedeniyle 2 günde oynanan bu karşılaşmayı 1-0 kazanan sarı kırmızılılar, Juvestus'u saf dışı bırakıp Şampiyonlar Ligi grubundan çıkmayı başarmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray İstanbul Juventus Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

ŞAŞIRMISSINIZ:

BAZI AVRUPA TAKIMLARI ZAFERDEN ZAFERE KOŞUYOR galatasaray JUVENTUS YILLAR ÖNCE YENMİŞ ONUN KUTLAMASINI YAPIYOR. BU KAFA YAPISIYLA DEVAM EDİN.

6
7
yanıtYanıtla
AFYONLU:

GALATASARAY BÖYLE BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIR BOŞ TAKIM

5
7
yanıtYanıtla
AA:

JUVENTUSU HER SENE 2, 3 KERE TÜRK TAKIMLARI YENİYOR YAAA!!!

yanıt2
yanıt1
aslankral:

acıların cocukları sizide anlıyorum hazımsızlık zor )))

yanıt2
yanıt0
aa:

BOŞ TAKIM DEDİGİN HALEN AVRUPADA KUPA KAZANAN TEK TÜRK TAKIMI!!!

yanıt2
yanıt0
bysahrk:

hadi lan zübbe

yanıt0
yanıt1
MEMET33:

BU ZAFERE KULP TAKIP KÜÇÜMSEYEN HERKESİN HALA 6-0 LA YATIP KALKTIĞI KUVVETLE MUHTEMELDİR.

7
1
yanıtYanıtla
fenerly:

yok artık sizin gibi görgüsüzlük yapıyoruz bizim eureloague kupamız var diyoruz sizin 20 sene önce kazandıgını uefadan da büyük . hani anlayabiliyor musun ? SANMAM

yanıt0
yanıt4
MEMET33:

FENERLY, DOĞRU DİYON SİZİN BALKAN KUPANIZDA VARDI. !!! BEN BU KUTLAMALARI DESTEKLİYORUM ANLAMINA GELMESİN EVET GÖRMEMİŞLİK KABUL AMA SİZİN HEMEN OLAYA ATLAMANIZDA HEMEN AKLA 6-0 I GETİRMEKTE.

yanıt2
yanıt0
DD:

BENCEDE , SİGMA OLOMOUC DAN 7 (YEDİ) TANE , LİVERPOOLDAN 8(SEKİZ) TANE , RUM TAKIMINDAN 4 TANE YEDİKLERİNİ BAZI BÜYÜK GEÇİNEN TAKIMLAR UNUTUYOR. . .

yanıt1
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title