Haberler

    Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına 'Terör' Soruşturması

    Galatasaray Fenerbahçe maçında taraftarların açtığı Rocky Balboa pankartına yönelik açılan 'FETÖ' soruşturması Türkiye dışında da yankı uyandırdı.

    Galatasaray Fenerbahçe maçında taraftarların açtığı Rocky Balboa pankartına yönelik açılan 'FETÖ' soruşturması Türkiye dışında da yankı uyandırdı.

    Başbakan Binali Yıldırım Galatasaray tribününde açılan pankarta yönelik soruşturma talimatı verdi. Binali Yıldırım, soruşturma kapsamında iki müfettişin Galatasaray Spor Kulübüne gönderildiğini açıkladı.

    Golsüz eşitlikle tamamlanan derbi öncesi Galatasaray taraftar grubu 'Ultraslan'ın doldurduğu Odeabank tribününde 'siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor' ile 'ayağa kalk' pankartları açıldı. Hemen ardından ünkü aktör Sylvester Stallone'nin Rocky Balboa adlı kurgu karakterini tasvir eden bir pankart açıldı.

    Koreografi 2. bölüm pic.twitter.com/SDWJ2ilgkc— Sitiv Mekkuin (@sitivmekkuin) October 22, 2017

    sitivmekkuin

    Takvim gazetesi, taraftarların Sylvester Stallone ile birlikte açtıkları 'ayağa kalk' pankartının Fethullah Gülen'in geçen haftaki vaazında Sakarya şiirini okurken söylediği 'ayağa kalk Sakarya' ile bağlantılı olduğunu iddia ederek taraftarları hedef gösterdi.

    Galatasaray kulubü yaptığı yazılı açıklamada sosyal medyada Galatasaray ismini lekelemeye çalışan kişi ve kurumlara yönelik hukuk yoluna başvurulacağını belirtti.

    Galatasaray, tribünlerde açılan aynı pankartı twitter hesabında paylaşarak taraftarlara desteklerinden ötürü teşekkür etti.

    Breathtaking atmosphere echoed across Istanbul tonight.

    Thank you, #Galatasaray fans! pic.twitter.com/o7UvrXuUYh— Galatasaray EN (@Galatasaray) October 22, 2017

    Bu arada ünlü ABD'li aktör Syvester Stallone Galatasaray taraftarlarının kareografisini içeren videoyu instagram sayfasında paylaştı. Stallone, paylaşımın başına "Türkiye'de oynana büyük bir darbe maçından…"yazdı.

    Recently posted from a huge soccer game in Turkey!! #rockybalboa #mgm #exercise #healthyfood #family Une publication partagée par Sly Stallone (@officialslystallone) le 23 Oct. 2017 à 14h16 PDT

    Auteur:

    Tags:Gepost: 24 oktober 2017

    Kaynak: Euronews.com / Spor

    Sylvester Stallone Galatasaray Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

    Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

    Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

    Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

    Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

    Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

    Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

    Bakmadan Geçme

    Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
    Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

    Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title