Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yeni gözdesi: Bartuğ Elmaz

Güncelleme:

Galatasaray'da genç futbolcu Bartuğ Elmaz antrenmanlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Elmaz ile özellikle teknik direktör Fatih Terim de yakından ilgileniyor.

Kupada Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya'da devam eden sarı kırmızılılarda A takımla birlikte çalışan 17 yaşındaki oyuncu Bartuğ Elmaz'a teknik direktör Fatih Terim, yakın ilgi gösteriyor.

Orta sahanın ortasında oynayan ve Fatih Terim'in üzerine vurgu yaptığı regista kavramına uyan 17 yaşındaki oyuncu ön liberoda da başarıyla görev alabiliyor. 2003'te Tekirdağ'da dünyaya gelen Bartuğ, 10 yaşında dahil olduğu Galatasaray Futbol Akademisi'nde gösterdiği performansla genç milli takımların vazgeçilmez oyuncusu haline gelmişti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yeni gözdesi: Bartuğ ElmazBartuğ Elmaz

BİRÇOK ÖZELLİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Fiziksel olarak yeterli seviyede olmayan Bartuğ, uzun pasları, enerjisi, top kazanması, sağ ayağının yanında sol ayağını da etkili kullanması, liderliği, çevre kontrolü, etkili şutları, adam eksiltmesi, duran topları etkili kullanması ile dikkat çekiyor. Genç oyuncunun ilerleyen haftalarda süre alması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Darıca Gençlerbirliği Fatih Terim Galatasaray Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500

Yorumlar (3)

Sedat:

Insanlık adına heyecan verici

3
2
yanıtYanıtla
Özbek:

Kaç tane oyuncu yetiştirdi? Ozan Kabak demeyin mecbur kaldı oynattı, Kerem isminde bir oyuncu alındı Erzincan dan henüz genç pişmesi lazım diyor 22 yaşındaki oyuncuya çocuk muamelesi yapıyor. Pandemi''den dolayı hastalananlar olmasaydı son iki maçta oynayan ALTI TÜRK oyuncu forma görebilirlermiydi? Geçen sene son 3-5 dakikada oyuna aldığı çocuklar nerede? Fatihi övmeyi bırakın. 14 yabancıyı savunan Fatih idi geçin bu tür haberleri.

0
3
yanıtYanıtla
MEMET33:

FATİH TERİM HEP HAZIRA KONAN YADA MECBURCU OYNAYIP TESADÜFEN İCAT BULAN BİR MUCİTTİR. MECBUR KALMASA, YANİ BABEL, ARDA, BELHANDA, FALCAO GİBİ KASAPLIKLAR OLSA GENÇLERİ SAHAYA MI SÜRERDİ SANIYORSUNUZ? ASLA VE KAT''A.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title