Haberler

Galatasaray, Tarık Çamdal ile Yollarını Ayırıyor

Güncelleme:

Galatasaray'da uzun zamandır kadroya giremeyen Tarık Çamdal ile yollar ayrılıyor.

Galatasaray'da uzun bir süredir kadroda düşünülmeyen ancak sözleşmesinin devam etmesi nedeniyle takımda kalan Tarık Çamdal konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Haber Global yorumcusu Evren Göz, ayrılığın yakın bir zamanda gerçekleşeceğini belirtirken '' Galatasaray, devre arasında Tarık Çamdal ile yollarını ayırıyor.'' açıklamasında bulundu.

Galatasaray, Tarık Çamdal ile Yollarını Ayırıyor

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYOR

2014 yılında 4,75 milyon euro bonservis ücretiyle Galatasaray'a transfer olan Tarık Çamdal'ın sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tarık Çamdal Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (34)

tüüüüüüü:

milli piyangodaki adam bile bundan daha çok yorulmuştur, trafikte gitmiş bilet kuyruğunda sıra beklemiştir filan , bunun ki piyangodan bile kötü, eninde sonunda çıkar, bir insan pardon bir haysiyetsiz futbolcu mesleğini yapamadan nasıl yatar onu çözemedim nasıl dayanır.

13
1
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

Salatasaray futbol kulübesi....

6
6
yanıtYanıtla
çağdaş:

adam gidip evine yatmıyor ya sanki idmanına çıkıyor. hoca oynatmıyorsa tarık ne yapsın. suç ona beş yıllık sözleşme yapanda haram helal işlerine girmeye gerek yok bence .

6
5
yanıtYanıtla
AhmetSoylu:

Allah Senin bu kazandıgın haksız kazançtan dolayı aldıgın parayı haram zehir etsin ölene kadar beddua edecegim

7
4
yanıtYanıtla
tariiik:

türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en onursuz gevşek futbolcusudur tarık , çocuklarını okulda sana edilen küfürlerle büyümek zorunda bıraktın ya tüküreyim senin adamlığına. . . guiza kadar olamadın elin ecnebisi senden haysiyetli

10
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

Ben hasta Galatasaraylıyım Tarık''ı günahım kadar da sevmem amma bu konuda tarık kesinlikle haklı. adam kontrat imzalamış. yönetimler menejerlerin bu kadar kucağına oturmasın bir zahmet. iyi işler yapan oyuncu zam alıyorsa beklenen performansı vermeyenler maaş indirimine gidecek şekilde kontrat yapılmalı. tüm bunlar bir yana bir futbolcu futbol oynamamayı nasıl kendine yedirir onuda anlamıyorum.

8
1
yanıtYanıtla
MANDIRALI FİLOZOF İSE BEN DE DİNOZORUM:

sözleşmesi mi feshediliyor yoksa transfer mi oluyor ne biçim haber bu doğru dürüst bilgi yok

8
1
yanıtYanıtla
selim:

adamlar yalan haber mi yapsın kardeşim demek ki gelen bilgi bu

yanıt0
yanıt1
Kılıçarslan:

Yüzsüzlüğün, karaktersizliğin, zayıflığın DİK ALASI oluyor bazı Almanya kökenli fütbol müsveddeleri, örnekleri çoook hemen defol . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

7
1
yanıtYanıtla
medya orst:

kimse bu adamı kim aldı. . hesabını soralım demiyor.

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title