Haberler

Galatasaray taraftarının protesto ettiği Tarık Çamdal'dan tepkilere yanıt

Güncelleme:

Türk Telekom Stadı'nda Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray'da taraftarlar, konuk ekip forması giyen eski oyuncuları Tarık Çamdal'ı protesto etti. Tarık Çamdal, maçın ardından protestolara yanıt verdi.

Antalyasporlu futbolcu Tarık Çamdal, ayrıldıktan sonra eski takımı Galatasaray'a karşı ilk kez forma giydi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, top ayağına her geldiğinde Tarık Çamdal'ı ıslıklarla protesto etti.

GEÇEN SEZON AYRILMIŞTI

Sarı-kırmızılı takıma 2014'te Eskişehirspor'dan transfer edilen ve 4,5 sezonda hem maliyeti hem de performansıyla çok tartışılan Tarık, geçen sezonun devre arasında takımdan ayrılmıştı.

28 yaşındaki savunma oyuncusu, son olarak 26 Aralık 2017'de Galatasaray'ın Türkiye Kupası'ndaki Bucaspor maçında forma giydiği Türk Telekom Stadı'na 733 gün sonra bu kez rakip takım formasıyla çıktı.

PROTESTOLARA YANIT

Tarık Çamdal, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Takım olarak kötü oynadıklarını söyleyen Tarık Çamdal, "Erken bir gol yedik. O bizi biraz sarstı. Ondan sonra biraz daha oyunu kurmakta zorlandık. Kötü bir oyundu bizim için. Böyle bir skor beklemiyorduk, üzgünüz. Umarım devre arasını iyi geçirir, takıma yeni katılan arkadaşlarla daha da iyi oluruz." dedi.

"BU CAMİAYA SAYGI DUYUYORUM"

Galatasaray taraftarlarının kendisine protestosu sorulan Çamdal, "İstediklerini söyleyebilirler. Bu camiaya saygı duyuyoum. Fazla diyecek bir şeyim yok." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türk Telekom Tarık Çamdal Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (8)

BUNAK:

Buldunuz böyle basit takımı. Yuklenin tabiii salata saray

3
8
yanıtYanıtla
BEKTAŞ:

ZATEN NE SÖYLEME HAKKINA SAHİPSİN Kİ.LAYIK OLMADIĞIM FORMAYI YEDEK KULÜBESÎNDE ÜZERİMDEN ÇIKARMADIMMI DÎYECEN.GS TARİHİNİN EN FİYASKO TRANSFERLERİNDEN BİRİDİR

7
2
yanıtYanıtla
Sayaç:

Helal olsun sana tarık... Terbiyeli adammışsın...

5
1
yanıtYanıtla
CİMBOM:

HERKES KENDİNİ ADAMIN YERİNE KOYSUN. SİZE SÖZLEŞMEDEN DOĞAN DOĞAL HAKKINIZ OLAN PARANIN YARISINI VERELİM GS GİBİ TAKIMDAN GİDİP ANADOLU TAKIMINDA OYNAYACAKSIN DESELER KUZU KUZU GİDER MİYDİNİZ?

5
1
yanıtYanıtla
ÖZ CİMBOMLU:

kusura bakma bilader GALATASARAY yatış yeri değil geldiği günden gideceği güne kadar oynadığı futboldan hiç birimiz memnun kalmadık gerçek cimbomluysan bunun senende fark etmen lazım dı

yanıt2
yanıt1
adınızı yazını:

takım derken,

0
1
yanıtYanıtla
FATİH TERIM HOCANIZ:

Tadını çıkarın aslanlar, benden size armağan bu farklı Fatih galibiyet

0
0
yanıtYanıtla
boş:

TAMAM BELKİ BEKLENİLEN PERFORMANSI VEREMEDİ AMA NE SAYGISIZLIĞINI GÖRDÜNÜZ ADAMIN?? BU ADAMIN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI BENDE HEPSİNİ SİLDİ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title