Haberler

Galatasaray Nainggolan'ı kiralamak istedi, Inter 18 milyon bonservisle satacağını bildirdi

Güncelleme:

Galatasaray transfer çalışmalarına devam ederken gündeme gelen son isim Radja Nainggolan oldu. Sarı-kırmızılılar, yıldız ismi satın alma opsiyonlu kiralamak isterken Inter, 18 milyon euroluk bonservis bedeliyle Hollandalı oyuncuyu satmak istiyor.

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların gündemine bonservisi Inter'de olan Radja Nainggolan gelmişti.

Nicola Schira'nın haberine göre; Galatasaray, Radja Nainggolan'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Ancak Inter, Belçikalı orta saha oyuncusunu 18 milyon euroluk bonservis bedeliyle birlikte vermeyi hedefliyor.

CAGLIARI YENİDEN KİRALAMAK İSTİYOR

Öte yandan haberde Cagliari Başkanı Tommaso Giulini'nin de 32 yaşındaki futbolcuyu tıpkı geçen sezon gibi kiralık olarak transfer etmek istediği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynadığı Cagliari'de 29 resmi maça çıkan Nainggolan, 6 gol - 7 asistlik bir performans sergiledi.

GEÇEN SEZON DA İSTENDİ

Geçen sezon Cagliari'ye kiralanan Belçikalı orta saha oyuncusu, "Galatasaray ile de görüştük ama sonuçlanmadı. Beş yıl önce buradan ayrıldığımda bir gün geri döneceğimi biliyordum" sözleriyle görüşmeyi açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Radja Nainggolan Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (5)

BUNAK:

ŞU DÖVME İNSANI NE KADAR DA PİSLİK GÖSTERİYİ BE AGA

3
2
yanıtYanıtla
kalbine bak vurdu mu gol olur:

10 numara taktı mı takmıştır kim alırsa rakipleri kovayı hazırlasın.

yanıt1
yanıt0
Ekrem Bora:

Dövme kadar lanet bir şey yok futbolcuların 100/90 i dövmeli nefret bir şey...

1
2
yanıtYanıtla
Sulo:

Orta sahaya takviye yapın en az 12 kişi daha lazım orta sahaya. . . Ama asla stoper düşünmeyin gerçekten hiç gerek yok Marcao ve Lyundamaya bi şey olursa Ahmet Çalık var hatta Donk var. . Forvette çok lazım olmayacak gibi Falcao gidecekmiş ama Diagne var Adem Büyük var olmadı yine Donk var hava hakimiyeti tabii ki. Kesinlikle en az 12 orta saha adamı daha lazım takıma 4 önlibero 5 merkez orta saha daha şart. . . Zaten en az golü biz yedik en çok golü de biz attık ve 5. olduk ne stoperi di mi

1
1
yanıtYanıtla
ali:

oyuncu belçikalı :D

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title