Haberler

Galatasaray, Muslera'nın Yerine Ospina'yı Kadrosuna Katmak İstiyor

Güncelleme:

Galatasaray, geleceği belirsiz olan Muslera'nın alternatifi olarak Arsenal'de forma giyen Kolombiyalı kaleci Ospina'yı transfer etmek istiyor.

Yeni sezonun transfer planlamalarına başlayan devler, öncelikli ihtiyaç listesini belirlemeye başladı. Şampiyonluk için saatler sayan Beşiktaş ile hayal kırıklıkları içinde bir sezon geçiren Galatasaray'ın gündemine '1 numaradan' giren isim; David Ospina.

HİÇ YABANCI DEĞİL

Beşiktaş için Ospina yabancı bir aday değil. Kolombiyalı ile devre arasında da görüşülmüş, ancak Arsenal satışa sıcak bakmayınca Kartal, tercihini Boyko'dan yana kullanmıştı.

Şimdi Tolga Zengin'in yükselen formuyla yedek kalan Boyko'nun ayrılmak istediği biliniyor. Yönetim de Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek kaledeki rekabeti yükseltmenin yollarını arıyor. Ve tüm bu gelişmeler Ospina'yı işaret ediyor. Hatta yöneticilerin 27 yaşındaki kalecinin menaceriyle temasa dahi geçtiği, Beşiktaş'ın eski 1 numarası Cordoba'nın da vatandaşıyla kurulan temasta aracılık yaptığı öğrenildi.

BU KEZ AYRILABİLİR

Galatasaray'ı ise Muslera endişesi sarmış durumda. Her sezon teklif alan deneyimli kalecinin bu kez ayrılma seçeneğini düşünme olasılığı, Sarı-Kırmızılılar'ı harekete geçirdi. Forma şansı bulamadığı Arsenal'den ayrılıp, düzenli olarak şans bulacağı bir takıma gitme isteğini kulübe aktaran Ospina'nın, Galatasaray'ın ilgisine vereceği yanıt merak konusu.

SÖZLEŞMESİ VAR AMA

Bu arada 2019'a kadar sözleşmesi bulunan ve piyasa değeri 8 milyon Euro (Yaklaşık 25 milyon TL) olan Kolombiyalı için Arsenal'in kolaylık yapmaya hazır olduğu da
biliniyor.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

David Ospina Galatasaray Muslera Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500

Yorumlar (8)

kuplere binmiş:

Musera kurban olun ondan iyisini mi vr kiymetini bilin oglum

7
1
yanıtYanıtla
GAGARiN:

Gec kaldiniz. . . . . . . . . . . . Onu Besiktas a aldik bile. . . . . . . . . . . . . .

yanıt1
yanıt9
cimbom kalesi yikiliyor:

müslere fenere geliyor

0
6
yanıtYanıtla
horozigo:

papucunu alamazsınız fenevliler

yanıt3
yanıt0
vanlı:

gitme sempatik yakışıklı dürüst onurlu şerefli kaleci :::((((

4
1
yanıtYanıtla
gs 31 hs:

taferelımz var

2
2
yanıtYanıtla
Hristiyan:

MMOM bey amca yok mu? Ona hangi sureyi kaç kere okumam gerektiğini soracaktım da. Bugün gelmedi galiba.

2
0
yanıtYanıtla
m:

bence çok iyi olur muslerayı iyi bir fiyata satılırsa gelecek paraya ospina ve birkaç genç transfer edilsin ama nolur galatasarayın scot ekibi değil gerçekten bu işi iyi bilen biri yapsın

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title