Haberler

    Galatasaray Liv Hospital'de Ergin Ataman, İstifa Noktasına Geldi

    Güncelleme:

    7 aydır maaş alamayan Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, yönetimin kendisine görevde olmayacakları dönemle ilgili senet vermesine sinirlendi.

    Galatasaray Liv Hospital'daki ekonomik kriz artık zirve yaptı ve koç Ergin Ataman istifa noktasına geldi.

    7 aydır maaşını alamayan Ergin Ataman, 2 hafta önce yönetici Can Topsakal ile dunumuyla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Topsakal Ataman'a sorunu bu hafta çözeceğinin sözünü verdi. Ancak bu durum gerçekleşmedi. Maccabi maçından 1 gün önce Ataman, Can Topsakal ile yeniden bir araya geldi. Topsakal, başarılı koça Haziran ayı vadeli senet teklifinde bulundu. Ataman ise "Siz Haziran'da yoksunuz. Neden bana olmayacağınız dönemle ilgili senet veriyorsunuz" yanıtını vererek teklifi reddetti.

    ERGİN ATAMAN İHTARNAME ÇEKMEYİ PLANLIYOR

    Ergin Ataman'ın bu sezondan 850 bin euro alacağı bulunuyordu. Ataman, Cuma gününe kadar ödeme yapılmasını bekledi ancak ödeme gerçekleşmedi. Ergin Ataman ise haklarını kaybetmemek için Pazartesi günü kulübe ihtarname çekmeyi planlıyor.

    DAHA ÖNCE TWEET ATMIŞTI

    Ataman, daha önce twitter adresinden "Galatasaray sevgim, kazanma hırsım ve mücadelem asla bitmek ancak her insanın bir sabrı, iyi niyetinin bir sınırı vardır." şeklinde tweet atmıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Liv Hospital Can Topsakal Ergin Ataman Spor Haberler

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Bakmadan Geçme

    Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    500

    Yorumlar (2)

    BİR ZAMANLAR ASLAN DI:

    BALON YAKINDA PATLAR SONRA BİR TISS SESİ GELİR BEKLENEN SON MİYAV MİYAV (gs)

    3
    9
    yanıtYanıtla
    insancaaMobil-ANDROID:

    bjk kaçarken iyiydi....buldun belayiiiii......darısı futbol takımına......

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title