Haberler

Galatasaray'la Melo'nun Yolları Ayrılıyor

Güncelleme:

Galatasaray'da takım arkadaşlarına bir türlü kendini sevdiremeyen Felipe Melo için artık ayrılık kaçınılmaz bir durum oldu.

Son 4 sezonda gelen 3 şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Felipe Melo artık Galatasaray ile tam anlamıyla yol ayrımına girdi. Geldiği günden bu yana saha içindeki agresif tavırları nedeniyle rakipleri ile sürekli gerilim yaşayan Sambacı, bunu kendi takım arkadaşları ile de sık sık tekrarlamaya başlayınca hem yönetimin hem de teknik heyetin sabrı taştı.

SONUNU HAZIRLADI

Riera'yı Florya'da döven, Gökhan Zan ile idmanda tartışan Brezilyalı oyuncu bunun yanı sıra çok sayıda da vukuata imzasını atarken son olarak kupa maçında Sabri ile de saha içinde kavga etmesi sonunu hazırladı.

MELO'NUN KAFASI KARIŞIK

Sadece kavga ettiği takım arkadaşları ile değil tüm futbol takımında kendisi ile yıldızı barışan kimsenin bulunmaması Hamza Hamzaoğlu ve ekibinin çare aradığı bir sorun olurken gelen teklifler nedeniyle oyuncunun da kafası karıştı.

MİLADI DOLDU!

Inter'in yanı sıra Arsenal ve Katar'dan da teklif alan oyuncu, Bursaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçı öncesinde bunu Hamzaoğlu'na iletti ve ayrılmak için nabız yokladı. Hocasının sözleşme uzatma konusunda fikrini de isteyen Melo, "Ayrılmak isteyeni takımda tutamayız" yanıtı sonrasında tam anlamıyla ipleri koparırken yönetim de Brezilyalı'nın Türkiye'de miladının dolduğu düşüncesini paylaşınca ayrılık kaçınılmaz hale geldi.

1 HAFTA İÇİNDE NETLEŞİR

1 sezon daha kontratı bulunmasına rağmen kurallar gereği gelecek sezon alacağı 3.1 milyon Euro'yu bonservis olarak getirmesi durumunda serbest kalacak olan Melo için menajeri de temaslara başlarken, 1 hafta içinde transferin netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak: Vatan

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Felipe Melo Gökhan Zan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (20)

GotMobil-IOS:

Git ne olur pis herif

9
5
yanıtYanıtla
sereff Mobil-ANDROID:

fenerdeki 3. 5 medeniyet. siz gitmesi lazım. melodan önce

6
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ahlak herşeyden önce gelir.

6
2
yanıtYanıtla
TyuimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gitsin

1
5
yanıtYanıtla
özgür 1616:

siz nası gazetecisiniz MİLADI DOLDU diye bişey yok MİADI DOLDU denir azcık türkçe öğreninn

6
0
yanıtYanıtla
ALİ ASKER:

bu ülkede kazandığı paralara yazık

0
4
yanıtYanıtla
Cübbeli AHMET HOCA:

bu adamın psikolojik sorunları var , sinirlenince kendini dövüyor , kendini insan sanıyor ama değil , hani aptal köpekler kendi kuyruğunu yakalamaya çalışır ya onun gibi , ey müslümanlar hristiyanları dost edinmeyin diyeceğim am 6s zaten masona bağlamış

2
2
yanıtYanıtla
MALA VURAN SIVACI:

Herkes sevdiği ile beraberdir, gs lilerde bu köpeği çok seviyor nedense

3
1
yanıtYanıtla
TIMARHANE MÜDÜRÜ:

yav kac senedir bu melo-mudur delo-mudur-yoksa bela-midir bu herifi, , timarhanemize bekliyorum, , bir gelmedi gitti, , sunu osmanli usulüne göre, , güzel bir emek cekmeyi coook düsünmüstüm, , ancak olmadi vesselam, ,

2
1
yanıtYanıtla
Jimmy Mobil-IOS:

Yalana bak Hep suc melonun olmaz adami oldugu gibi kabul edeceksiniz digerleri kendine ceki duzen verecek

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title