Haberler

Galatasaray'ın Basketbolda Yeni Sezon Bütçesi 9-10 Milyon Dolar Olacak

Güncelleme:

Galatasaray Yöneticisi Can Topsakal, takımın yeni sezon bütçesinin 9-10 milyon dolar civarında olacağını duyurdu.

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nın yeni sezon bütçesi belli oldu.

ULEB Avrupa Kupası'nda bu sezon sergilediği başarılı performansla şampiyonluğa ulaşan ve bu yıl THY Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan sarı-kırmızılı takımın bütçesi 9-10 milyon dolar olacak.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Topsakal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başantrenör Ergin Ataman yönetiminde iyi bir kadro kuracaklarını dile getirerek, "Yeni sezon için bütçemiz 9-10 milyon dolar olacak." dedi.

"4 BASKETBOLCUYLA SÖZLEŞME DEVAM EDİYOR"

Topsakal, mevcut kadrolarında bulunan oyunculardan Vladimir Micov, Göksenin Köksal, Şafak Edge ve Ege Arar ile sözleşmelerinin devam ettiğini Sinan Güler ve Dusan Cantekin ile de opsiyonlarının bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"LASME'NİN DURUMU KARARA GÖRE BELLİ OLACAK"

"Blake Schilb ve Errick McCollum'u da tutmak istiyoruz. Bunun için de görüşmelerimiz devam ediyor. Doping numunesinde yasaklı madde bulunduğu için Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kuruluna sevk edilen Stephane Lasme'nin durumu ise çıkacak karara göre belli olacak. Bunun yanı sıra kadromuzu güçlendirmek için birçok oyuncuyla görüşüyoruz."

"ATAMAN'LA PROBLEM YOK"

Mehmet Can Topsakal, aynı zamanda A Milli Takım'ı da çalıştıran Ergin Ataman ile bir yıl daha sözleşmelerinin bulunduğunu anımsatarak, "Ergin Ataman'ın sözleşmesi devam ediyor. Kendisiyle devam edeceğiz. Aramızda herhangi bir sorun yok." şeklinde görüş bildirdi.

"9-10 MİLYON DOLARLIK BÜTÇE"

Galatasaray Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya da transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, "Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde Galatasaray adına yakışır bir takım kurma çalışmalarımız devam ediyor. 9-10 milyon dolar bütçeyle bir takım kurmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Ergin Ataman Can Topsakal Galatasaray Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title