Haberler

Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey tarihi transfer için Münih'e indi! İşte ilk görüntüler

Güncelleme:

Yaklaşık 30 milyon euroluk bonservis bedeliyle Süper Lig tarihine geçecek olan Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey, Bayern Münih'e transferini tamamlamak için Münih'e gitti.

Galatasaray'ın 23 yaşındaki sağ beki Sacha Boey, Bayern Münih'e resmi imzayı atmak için Almanya'ya gitti. Fransız sağ bek bonservis bedeliyle Süper Lig tarihine geçecek.

30 MİLYON EUROLUK BONSERVİS

Bonservis bedelinin 30 milyon euroyu bulması beklenen Sacha Boey, Bayern Münih ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Fransız sağ bek sağlık kontrolünden sonra resmen açıklanacak. Almanya'da Bayern Münih yetkilileri tarafından karşılanan Boey'e menajerleri Joshua Barnett, Thies Bliemeister ve Bembi Vungbote eşlik etti.

GALATASARAY İLE 83 MAÇA ÇIKTI

Sacha Boey, Galatasaray kariyerinde 83 maça çıktı. 23 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 4 gol ve 4 asistlik skor katkısı verdi.

İşte Sacha Boey'in Münih'teki ilk görüntüleri:

Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey tarihi transfer için Münih'e indi! İşte ilk görüntüler

Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey tarihi transfer için Münih'e indi! İşte ilk görüntüler

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Galatasaray Sacha Boey Münih Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (9)

Hayri :

görüldüğü gibi normal dandik arabalarla alınıyo ne saçma sapan toplanan taraftar kalabalığı var ne kafasına bere boynuna atkı takıştırmaya çalışan bir kitle var bu arada adamın ilk defa gülen yuzu görülüyor medeniyet böyle bişey demekki

45
24
yanıtYanıtla
GECELERİN YARGICI:

Q8 dandik arabamı oluyor Hayri ?

yanıt25
yanıt3
MoonShine:

Evet yorumdan da anlaşıldığı üzere hayri bir kültür kaltili. Aynı zaman da araba cahili...

yanıt23
yanıt2
Metin Akdogan:

Her ülkenin Futbol lültürü farklı. Orası Almanya. Bizde heyecan var heyecannn

yanıt15
yanıt3
Hayri :

saçmalamayın elektrikli mercedesler takside çalışmaya başladı munihte

yanıt3
yanıt4
Mehmet Fatih AKYUZ:

Evet Hayri sen ve senin gibi düşünen tüm cahiller gibi ülke futbolu gelişmesin diye yaptığınız saçma sapan yorumlarınızda boğulun

yanıt1
yanıt0
Berhudarol Canım:

Almanya da denk geldiğim en iddiasız Bundesliga maçları dahi full tribünlerle ve gayet heyecanlı takip ediliyor.Ne Batı nın durağan,soğuk tavrını överim ne de Doğu nun gereksiz fazla duygu yoğunluğunu.Yani gereğinden fazla heyecan,coşku,kızgınlık içeren tüm hareketlerimizi " biz de böyle heyecanlıyız işte ne güzel" avuntusundan kendimizi kurtarabilirsek güzel bir toplumsal gelişim yaşarız diye -kendimce- düşünüyorum .saygılar selamlar :)

21
0
yanıtYanıtla
Yılmaz Güney:

Yolun açık olsun iyi insan…

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet Yaşar Çiçek:

biz türkler futbolla yatıp kalkan ülkeyiz, elbette bizi heyecanlandıran topcular geldiginde sevincimizi yansitacagiz ve topcuda nasil futbol asigi bi ülkeye geldim diye sevinecek ve sevindirecek unutmayin futbol show isidir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title