Haberler

    Galatasaray'ın Transfer Listesi Hazır!

    Yabancı sayısının 14’e çıkacak olması nedeniyle çalışmaları hızlandıran Galatasaray'da Hamzaoğlu’nun, sağ bek, stoper ve forvet takviyesi istediği öğrenildi.

    Fanatik'in haberine göre Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kadrosunda görmek istediği futbolcular, Kasımpaşa’nın Hollandalı stoperi Ryan Donk, bir dönem Akhisar forması giyen forvet Oumar Niasse ile Bursasporlu Fernandao.

    Temasa geçilen bu üç isim arasında sözleşmesi 2016’da sona erecek Donk’un, Aslan’a sıcak baktığı konuşuluyor. Brezilya’nın Atletico Paranaense kulübünden 5 milyon satın alma opsiyonuyla kiralanan Fernandao için Bursa’nın tavrı bekleniyor.

    Timsah’ın maddi sorunlar yaşaması sebebiyle sarı kırmızılılar,  Fernandao’yu, Brezilya ekibinden bonservisiyle almayı planlıyor. Hücum hattına takviye olarak gündeme gelen Niasse’ın, Lokomotiv Moskova ile 2017’ye kadar sözleşmesi var. Rus temsilcisinin, Senegalli oyuncu için yaklaşık 7 milyon Euro gibi bir bonservis fiyatı koyduğu bildirildi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Kasımpaşa Ryan Donk Spor Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title