Haberler

Galatasaray'ın işi bu defa çok zor! İspanyol devi, Icardi için PSG ile masaya oturdu

Güncelleme:

Galatasaray'ın takımda tutmak istediği Mauro Icardi'yi Atletico Madrid'de radarına aldı. Deneyimli çalıştırıcı Diego Simeone'nin Arjantinli yıldızın taransfer için çok istekli olduğu ve İspanyol ekibinin PSG ile temasa geçtiği öne sürüldü.

İspanyol deni Atletico Madrid'in Mauro Icardi transferi için PSG ile temasa geçtiği kaydedildi.

İspanyol basınından TodoFichajes'te yer alan habere göre, Atletico'nun Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone'nin Icardi'yi takımına katmak için çok istekli olduğu ifade edildi.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Haberde, "Koç vatandaşının gelişinin onlara daha yüksek bir seviyeye ulaşmak için kalite katacağına inanıyor. Spor yönetimini bu konuda harekete geçirdi" denildi.

İTALYANLAR DA DEVREDE

Öte yandan Icardi'ye talip olan takımlardan biri de Roma. İtalyan ekibinin teknik direktörü Mourinho'nun Icardi'yi takımında görmek için uzun süredir uğraş verdiği biliniyor.

Galatasaray'ın işi bu defa çok zor! İspanyol devi, Icardi için PSG ile masaya oturdu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Diego Simeone Mauro Icardi Galatasaray Madrid Diego PSG Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

ertan çankaya:

Acin ağzınızı bekleyin arkasından bakacağız bu gidişle. .yetini tutacak adam da zor bulursunuz. Dembele aubumeyang müridi gibi yılda 5 gol atan çöpleri toplarsın.

9
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title