Haberler

Galatasaray, Fatih Terim'in düşünmediği 5 futbolcuyla yollarını ayırıyor

Güncelleme:

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezon kadrosunda düşünmediği Ozornwafor, Şener Özbayraklı, Ryan Babel, Jimmy Durmaz ve Skidika ile yollar ayrılıyor.

Transfer dönemine hızlı giren ve ardı ardına kadrosuna yeni isimler dahil eden Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda 5 futbolcuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Oyuncu arayışlarını sürdüren ve gelecek isimler kadar gidecek isimlerin de merak konusu olduğu sarı-kırmızılılarda Maicon, Mariano, Nagatomo ile yollar ayrılmış, kiralık sözleşmeleri sona eren Lemina, Seri, Andone ve Onyekuru ise takımlarına dönmüştü.

Bu isimlerin yanında birçok oyuncuyla daha yollarını ayıracak olan Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği isimler arasında Ozornwafor, Şener Özbayraklı, Ryan Babel, Jimmy Durmaz ve Skidika bulunuyor.

5 FUTBOLCUYA İMZA ATTIRDI

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, Arda Turan, Emre Kılınç, Fatih Öztürk, Omar Elabdellaoui ve Oğulcan Çağlayan'ı kadrosuna dahil etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şener Özbayraklı Fatih Terim Galatasaray Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (27)

galatasaraylı:

fatih terim gitmeli yeter bizi çok üzdün gs senin çiftliğin değil yeter senin o egoların.

14
19
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

Sen olsan olsan sarı civcivsindir.

yanıt0
yanıt7
de:

Mustafa sende fatihin fedaisi kara mustafa

yanıt5
yanıt0
naz:

fatih terim önce kendi biletini kessin bu topçuları kendi aldırdı kulubün paralarını kendi babasının parasıymış gibi dağıttı 33 yaşındaki babele sen 10 milyon avro verirsen bu kulupten cacık bile olmaz yazık her kulüp soyan soyana ve adagım var fatih terimden kurtulduğumuz gün dana kesicem doyuramadık terimi

9
10
yanıtYanıtla
ed:

bu sene kaçar bu

yanıt1
yanıt1
can:

niye aldırdın bunları o zaman diye sormazlarmı adama

12
2
yanıtYanıtla
hg:

Bilet kesecek adam olsun, suçlayacak insan olsun

yanıt3
yanıt1
angaralı0606:

Şu ''biletini kesti. . '' tabirine bayılıyorum. her 2-3 ayda bir G. Saray da F. T. bilet kesiyor. Biletçiye döndü muhterem. Ne bitmez biletmiş yav.

10
4
yanıtYanıtla
ııı:

Kondüktör arkadaş

yanıt4
yanıt0
GSli:

dogru dürüst Kadro kurmadan Sampiyonluk gitti. Ne Oyuncu nede Para var. Gtirdikleri oyuncularda 5 para etmez.

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title