Haberler

Galatasaray, Fatih Terim'e 3 Yıllık Yeni Teklifte Bulunacak

Güncelleme:

Galatasaray, sözleşmesi önümüzdeki Mayıs ayında sona erecek olan Fatih Terim'e 3 yıllık yeni teklifte bulunma kararı aldı.

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları, Dursun Özbek döneminde tekrar takımın başına getirilen teknik direktör Fatih Terim'le yeni sözleşme için kolları sıvadı.

Geçen sezonun ortasında Igor Tudor'un yerine göreve gelen Terim, takımı bir anda ayağa kaldırmış ve sezon sonunda Sarı-Kırmızılılar'ın Süper Lig'de şampiyon olmasında başrolü oynamıştı.

3 YILLIK TEKLİF GELİYOR

Fanatik Gazetesi'nden Metin Karabaş'ın haberine göre; 1.5 yıllık sözleşmesi önümüzdeki mayıs ayında sona erecek olan tecrübeli çalıştırıcının uzun yıllar boyunca takımın başında kalmasını isteyen yönetim, bu konuda ilk hamlesini yaptı. Başkan Cengiz'in, İmparator'a 3 senelik bir sözleşme teklif edeceği öğrenildi.

SENELİK 3 MİLYON EURO

Tarafların kontratla ilgili olarak masaya oturacağı tarihin yakın zamanda belli olması beklenirken, deneyimli teknik adamın 3 milyon Euro civarında bir ücret alacağı konuşuluyor. Takımın başına üçüncü kez geldiğinde yarım sezon için sembolik olarak Galatasaray kulübünün kuruluş yılı olan 1905 TL alan Terim, bu sezon için 3 milyon Euro alacak.

Takımı şampiyon yapması halinde de 55 yaşındaki hocaya 500 bin Euro başarı primi ödenecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

BDDK, Marin Yatırım Bankası, Aytemiz Yatırım Bankası ve Adil Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

BDDK, Marin Yatırım Bankası, Aytemiz Yatırım Bankası ve Adil Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Bakmadan Geçme

Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi? Osman Beşel kimdir? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel hangi partiden seçildi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 25 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 25 Mayıs hangi burç? 25 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Mayıs tarihi hangi burç olur?
Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

500

Yorumlar (67)

Sülo:

Bu adam açık ara bu ülkenin imparatoru , herkes itaat edecek . Ses kes İMPARATOR geliyor

8
8
yanıtYanıtla
PARAGÖZ PARATOR:

bu adam geseye kapak attı dahada kovulmayınca ayrılmaz. taktik belli. sözleşmeyi yenilemek için 1 yıl başarılı olur. imzaladıktan sonra kendini kovdurup tazminat alır. bu paragöz hep böyle yaptı. milli takımda da aynı gs de de aynı. gs hala akıllanmadı

7
4
yanıtYanıtla
Sülo:

Rakiplerini karizmasıyla ezen bir İMPARATOR

5
5
yanıtYanıtla
sinan:

bence gs liler yusuf namoğlu ve ali dürüstle 3 senelik anlaşmayı tazelesinler

4
5
yanıtYanıtla
Acan:

Niye geçen hafta buz gibi (erzurım maçında 0-0 iken penaltıyı vermedi diye öi)

yanıt0
yanıt0
PARAGÖZ PARATOR:

taktik belli. sözleşmeyi yenilemek için başarılı olur. imzaladıktan sonra kendini kovdurup tazminat alır. bu paragöz hep böyle yaptı. milli takımda da aynı gs de de aynı. gs hala akıllanmadı

6
3
yanıtYanıtla
-sizofren:

bir 2 seneye kalmaz kapinin önüne koyarlar

3
5
yanıtYanıtla
adam doğutan gs li:

puhaa dikkat edin de cocu ve güneş i kovamasınlar

yanıt2
yanıt0
güneşi gördüm:

cocunu özledim

yanıt2
yanıt0
mehmet korkmaz:

hocamı çok severim lakin onun maaşı da TL bazında olmalı

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title