Haberler

Galatasaray, dün hapisten çıkan Pavel Mamaev'e talip oldu

Güncelleme:

Rus antrenör Alexander Petrenko, Galatasaray'ın dün hapisten çıkan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Pavel Mamaev'i istediğini açıkladı.

Zenit Saint Petersburg'da forma giyen Aleksandr Kokorin ve Krasnodar'da top koşturan Pavel Mamaev, geçtiğimiz yılın ekim ayında hapse girmelerinin ardından dün şartlı olarak tahliye edilmişlerdi.Aralarında Rusya Endüstri ve Ticaret Bakanlığı'nda görev yapan Denis Pak'ın da olduğu iki kişiyi bir kafede darp ettikleri gerekçesiyle hüküm giyen iki futbolcudan Mamaev hakkında Rusya'dan gelen bir açıklama ise gündeme bomba gibi düştü.

TRANSFERİ KOLAY DEĞİL

Rus futbol antrenörü Alexander Petrenko, ülkesinde yayım yapan Sport Ekspress gazetesiyle gerçekleştirdiği röportajda Galatasaray'ın 31 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğunu ancak transferin kolay olmadığını söyledi.

YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI VAR

43 yaşındaki teknik adam, konuyla ilgili olarak verdiği demeçte "İki gün evvel hapishane görevlileriyle yaptıkları maçın ardından kendileriyle görüştüm. Galatasaray, Mamaev'i istiyor. Ancak oyuncunun yurt dışına çıkış yasağı nedeniyle bu transferi nasıl gerçekleştireceklerini bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Saint Petersburg Galatasaray Krasnodar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (17)

Memleketim:

Tam cakma imparatorun karekteri. Yakisir.

9
12
yanıtYanıtla
fb li:

Tam 6alatasaray ın geleneklerine karakterine (çirkef , kavgacı) uyan bir futbolcu alınırsa iyi transfer olur. . .

6
15
yanıtYanıtla
Çok komik:

Benzinci yakan Fenerli taraftarlardı sen karıştırdın galiba, şike yapmadık diye Adliye basan da onlardı, Tünelde oyuncu döven de onlardı, Başkanları soyunma odası basan da onlardı daha neler var neler. Sen 5 yaşındaysan belki hatırlamazsın çocuğum.

yanıt10
yanıt4
corumlu:

BU sikeciler NEDEN BUKADAR KISKANC ANLI SANLI BUYUK GALATASARAY sizin SAHANIZDA SAMPIYON OLDU KUPA KALDIRDI CANINIZ COOOK MU YANDI CIM BOM sizi COK MU ACTTIII sizigidi sikeciler TURKIYE NIN ADINI KIRLETTINIZ FUTBOLDA DUNYAYA REZIL ETTINIZ ULKEYI

6
0
yanıtYanıtla
HAKAN:

tam fatih terimin kafasındaki adam hapiste yatmışsa elde tesbih sahada dolaşır

6
0
yanıtYanıtla
Güzel Günler:

Aynen. Adanalıyık diye diye volta atarlar :)

yanıt0
yanıt0
murtaza:

:)))))))))))))

yanıt0
yanıt0
Antartikalı:

Atatürk''ün Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklı olanını severim sözüne ne oldu? Bu oyuncu mu GS yi kurtaracak yuh olsun.

2
1
yanıtYanıtla
FREE DÜRBÜN:

en büyük özelliği orta sahadan restoran sahibine kafa atmak herhalde

2
0
yanıtYanıtla
Yabanci eller:

gs da fedai azdi zaten ruslarda bu isi iyi bilir be diyelim hayirli olsun. . . . . . . . . . . .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title