Haberler

    Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Hamamcıoğlu'ndan Önemli Karar!

    Güncelleme:

    Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün bugünkü davetine katılmayacağını bildirdi.

    Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün ev sahipliğinde bugün gerçekleştirilecek, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın divan kurulu başkanlarının da katılım göstereceği toplantı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

    Hamamcıoğlu'nun yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

    "3 büyük kulüp divan başkanları olarak çok önceden kararlaştırdığımız şekilde, bu defa Beşiktaş Divan Başkanı Sn. Tevfik Yamantürk beyefendinin davetlisi olarak bugün bir araya gelerek ortak konularımızı değerlendirmeye devam edecektik. Ancak futbol dünyamızda yaşanan son gelişmeler ve özellikle Kulüpler Birliği bünyesindeki 17 kulübün Galatasaray'a karşı aldıkları haksız tavır karşısında tüm ilgililer yeniden sorumlulukları çerçevesinde yeniden sağduyulu düşünmeye ve konuşmaya başlayıncaya kadar, Sn. Yamantürk'ün bu nazik davetine Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu olarak katılmamamızın daha uygun olacağını değerlendirdik."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Tevfik Yamantürk Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title