Haberler

Galatasaray, Depay ve Niasse'nin Transfer Edilmesi Kararını Aldı

Güncelleme:

Galatasaray'da Dursun Özbek ve Levent Nazifoğlu Florya'da Riekerink'le görüştü. Toplantıdan şu sonuç çıktı: Depay ve Niasse'yi alalım.

Cim Bom'un transfer gündemi hareketleniyor... Kulüp başkanı Dursun Özbek ile Sportif A.Ş. yöneticisi Levent Nazifoğlu, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Jan Olde Riekerink'le buluştu.

Bu görüşmede, devre arasında Manchester United'tan Memphis Depay ve Everton'dan Oumar Niasse'ın mutlaka transfer edilmesine karar verildi.

SIGTHORSSON GÖNDERİLEBİLİR

Ayrıca 65 milyon Euro'yu geçmemesi gereken kadro maliyetinin korunması adına, kiralık alınan Sigthorsson'un gönderilme seçeneği de açık tutuluyor.

Bununla birlikte Hamit, Linnes ve Salih gibi sık kullanılmayan oyuncularla devre arasında yolların ayrılması da gündemde.

YÖNETİM HİÇBİR MASRAFTAN KAÇINMAYACAK

Levent Nazifoğlu, Riva ve Florya'nın satışına karar verilen kongre öncesi, buradan onay çıkması halinde Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacak nitelikte bir kadronun kurulacağı müjdesini vermişti. Sarı-Kırmızılılar bu hedef doğrultusunda öncelikle Devler Ligi'ni garanti altına almanın hesapları içinde. Yönetim bu yüzden şampiyonluk yolunda deyim yerindeyse hiçbir masraftan kaçınmayacak.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Manchester United Memphis Spor Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title